Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

ON AIR MUSIC AWARDS 2014

 

➔     Star Management organizează a doua ediție ON AIR MUSIC AWARDS 2014 la Sala Polivalentă, în data de 29 aprilie 2014

➔     dress code: black tie creative

➔     pentru mai multe informații despre eveniment și trupele invitate, urmăriți site-ul oficial (OnAirMusicAwards.ro) și pagina de Facebook (fb.com/OnAirMusicAwards)

 

 

Pe 29 aprilie 2014, la Sala Polivalentă, va avea loc ON AIR MUSIC AWARDS 2014 - gala elitei industriei muzicale din România. Ajunsă la cea de-a doua ediție, această gală este o platformă de valorizare a întregii piețe muzicale românești - artiști sau trupe care se manifestă în diferite genuri muzicale, compozitori, case de producție sau producători independenți, organizatori de concerte și festivaluri.

 

ON AIR MUSIC AWARDS este un proiect independent, organizat de compania Star Management, neafiliat niciunui trust de media și niciunei structuri din industria muzicală. În tradiția galelor internaționale de premiere, începând de anul acesta regulamentul ON AIR MUSIC AWARDS prevede că toți artiștii și casele de producție majore și independente sunt invitați să depună spre jurizare cele mai bune producții lansate în perioada 31 ianuarie 2013 - 1 februarie 2014. Regulamentul complet poate fi găsit pe site-ul oficial OnAirMusicAwards.ro.

 

Din juriul ON AIR MUSIC AWARDS fac parte 50 de electori care votează independent, în două runde: nominalizările și, ulterior, câștigătorii. Rezultatele sunt centralizate și validate direct de compania de audit Ascentor.

 

Anca Lupeș, managing partner la Star Management, a declarat: “ON AIR MUSIC AWARDS funcționează pe criteriile internaționale ale acestui gen de proiecte. Eliminarea intereselor de grup, a suspiciunilor și păstrarea standardelor înalte pe care le-am impus încă de la prima ediție au ca scop pozitionarea proiectului nostru ca eveniment reper al scenei muzicale din România.”

 

“Alegerea Sălii Polivalente ca loc de desfășurare a galei este o urmare firească a ecourilor ediției de anul trecut. Încă de la prima ediție am anunțat că există și bilete pentru publicul iubitor de muzică iar 5% din valoarea biletelor vândute va merge la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, pentru achiziționarea de instrumente muzicale, fapt ce a generat o cerere ridicată de bilete pentru ediția de anul acesta. De asemenea, avem o scenografie spectaculoasă care nu putea fi montată decât în acest spațiu.” (Anca Lupeș)

 

Vor fi peste două ore de spectacol presărat cu momentele celor mai mari emoții - anunțarea câștigătorilor și înmânarea premiilor ON AIR MUSIC AWARDS 2014 pentru fiecare dintre cele 21 de categorii.

 

O noutate a ediției din 2014 este introducerea unor noi categorii, printre care se numără jazz, hard rock / heavy metal, dar și premiul pentru cea mai bună muzică pentru un spot publicitar

video. Motivul este faptul că, din ce în ce mai mult în ultimii ani, muzica spoturilor difuzate pe TV sau online a creat hituri și a deschis apetitul publicului și pentru alte genuri de muzică decât cele întâlnite în mod uzual în cluburi sau pe posturile de radio comerciale.

 

“Ne plac reclamele realizate în străinătate și dansăm de multe ori pe melodiile utilizate la realizarea acestora. De ce n-ar fi la fel și cu muzica românească? Apoi, sunt multe piese care au devenit hit-uri dupa ce au fost introduse ca si coloana sonora a unui spot publicitar. Este o invitație și o provocare atat pentru compozitori, cât și pentru agențiile de publicitate și clienții acestora.” (Zoli Toth, Managing Partner @ Star Management)

           

Achiziționarea unui bilet nu garantează intrarea în sală, fiind necesară respectarea dress code-ului, și anume black tie creative.

 

Mai multe informații despre eveniment și despre trupele invitate vor fi anunțate ulterior pe site-ul oficial (OnAirMusicAwards.ro) și pe pagina de Facebook (fb.com/OnAirMusicAwards).

Harta
  • SALA POLIVALENTA

    Calea PISCULUI NR.10
    040341 Bucuresti

    Bulevardul%20Abatorului%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri