Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Expoziția

„OUR BODY: Universul Interior”

își extinde programul până în 29 octombrie

 

 Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” din City Park Mall, Parcare -1 Nord, Constanţa, deschisă zilnic de la orele 10.00 până la orele 22.00, își extinde programul de vizitare până la sfârșitul lunii curente.

 

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior este un eveniment produs de Universal Exhibition Group (UEG) și organizat de Events în colaborare cu City Park Mall, Constanţa.

 

În era informațiilor digitalizate elevii și studenții cunosc importanţa descoperirii de noi orizonturi. Expoziţia Our Body: Universul interior este o nouă provocare revelatorie, care aduce în imediat aspecte importante precum sănătatea şi menţinerea ei, funcţiile organismului uman, bolile şi lipsa unui stil de viaţă echilibrat, notiuni existente din plin în mediul virtual dar mai greu de găsit în mediul off-line.  O călătorie a cunoaşterii către o descoperire profundă a universului interior al corpului uman este o modalitate eficientă de învăţare interactivă în ritmul propriu al fiecărui vizitator.

Lecţia de anatomie completă pe care expoziţia o oferă cu cele 200 de exponate, corpuri umane reale şi secţiuni, este o expunere vehementă a realităţii. De asemenea, trage un puternic semnal de alarmă asupra prevenţiei bolilor şi a obiceiurilor negative ce pot avea efecte nefaste asupra funcţiilor organismului uman.

”Expoziția pe care o propunem este o călătorie nemaivazută, dincolo de frontierele a ceea ce credem că știm. O descoperire revelatorie a ceea ce suntem. Acel drum spre noi înșine care ne poate ajuta să ne cunoaștem cu adevărat și, mai important, să apreciem, în sfârșit, ce inseamnă să trăiești într-adevăr sănătos. Credem că, fără a avea nevoie de cunoștințe medicale, dar neapărat de o minte deschisă, un pas spre propriul univers interior ar trebui sa fie primul pas spre marea aventură a cunoașterii lumii în care trăim.”, declară Heidi Pinchal, UEG.

În drumul lung pe care Expoziţia Our Body: Universul Interior l-a străbătut a reuşit să impresioneze elevi și studenți de pe tot teritoriul ţării care recomandă cu căldură această aventură a cunoaşterii.

“Extraordinară expoziția! Exponate diverse și interesante! Felicitări celor care au oferit explicații cu atâta elocvență și pasine, tinerilor elevi!”

“Acest tip de expoziție merită văzută de toată lumea și nu trebuie închisă sau sancționată de nimeni”

Expoziţia Our Body: Universul Interior din cadrul City Park Mall, Parcare Nivel -1 Nord,  e deschisă zilnic între orele 10:00 şi 22: 00. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților pentru ca aceştia să se poată bucura de o experienţă completă a cunoaşterii.

Despre Universal Exhibition Group:

UNIVERSAL EXHIBITION GROUP (UEG) are la originea sa Universal Events Group, companie cu renume internațional și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul organizării de evenimente. Pe lângă turneele unor artiști precum David Copperfield, Sarah Brightman, George Michael, Elton John, Placido Domingo, Julio Iglesias, UEG produce proiecte expoziționale pentru muzee, galerii, centre comerciale, spații publice sau private. Printre expozițiile organizate până acum se regăsesc expoziții care au ca temă comori ascunse ale lumii (Titanic, Armata de Teracotă), dar și numeroase expoziții despre anatomia corpului uman, printre care și „OUR BODY: The Universe Within”.

Despre Events:

Events a organizat în premieră în România, la Muzeul „Antipa” din Capitală, în anul 2013, un proiect similar, Expoziția The Human Body, care a înregistrat un adevărat record de audiență pentru circuitul muzeal românesc, peste 88 000 de vizitatori. 

Harta
  • City Mall Constanta

    Parcarea VIP nivel - 1 Nord
     

    Romania