Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pentru prima oara in Romania, invitat de Academia Virtutilor in colaborare cu Editura For You, Paul Ferrini ne va bucura cu o conferinta in cadrul careia va raspunde celor mai interesante intrebari si subiecte de interes comun propuse de organizatorii si participantii la aceasta prima intalnire in Bucuresti.

Este autorul a peste 30 de carti, scrise in felul sau unic, prin care imbina idei ale Crestinismului initiatic cu ale altor traditii de intelepciune. Cartile sale descriu o spiritualitate utila prin aplicarea acesteia in evenimentele vietii de zi cu zi.

Dintre cartile sale de referinta amintim seria Reflectii ale Mintii Christice, din care fac parte: Iubirea fara conditii, Linistea inimii, Miracolul Iubirii si Revenirea in gradina. Conferintele pe care le tine, cat si grupurile de studiu si meditatie, ajuta mii de oameni sa-si aprofundeze practica iertarii si sa-si deschida inimile catre prezenta Divina din ei insisi si din ceilalti.


Si, pentru a marca acest eveniment deosebit, Editura For You a pregatit o lansare de carte cu doua dintre cele mai recente carti semnate de Paul Ferrini.


“Tu esti lumina lumii, dar nu o stii, pentru ca nu ai privit suficient de adanc in propria ta inima. Opreste-te o clipa si priveste.” Paul Ferrini

Harta
  • Cinema Pro

    Strada Ion Ghica Nr. 3
     Bucuresti

    Strada%20Ion%20Ghica%2C%20Bucharest%2C%20Romania