Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Trupa New Yorkeză PHANTOGRAM va canta in premiera la Bucuresti pe 30 martie in club Quantic ! Cunoscută in Romania pentru hiturile "When I'm small", "Fall In love" si "You dont get me high anymore", PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band !

 

Josh Carter si Sarah Barthel au format trupa in 2007 iar numele a fost inspirat de o iluzie optica cu acelasi nume in care doua imagini bidimensionale apar a fi tridimensionale. Trupa isi compune piesele intr-o cabana izolata din Upstate New York pe numele sau: Harmony Lodge. Phantogram au lansat trei albume de studio ("Three" si "Voices" ajungand chiar pe pozitia 3 in topurile americane de specialitate) si patru EP-uri si au sustinut turnee alaturi de nume grele precum Alt-J sau Muse in cadrul turneului european Drones World Tour 2016. Trupa a sustinut si cateva recitaluri de exceptie la Late Night with Jimmy Fallon, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. The Late Show with Stephen Colbert sau Jimmy Kimmel Live, recent, in decembrie 2016.

 

Numărul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucăți.

 

QUANTIC: Intrarea Grozavesti din Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil cu masina din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab)

 

Harta: ww.bit.ly/QuanticRo

 

Un eveniment Beatfactor powered by BestMusic Live Concerts

Harta
  • Club Quantic

    sos. Grozavesti nr 84
    060752 Bucuresti

    %C8%98oseaua%20Groz%C4%83ve%C8%99ti%2084%2C%20Bucure%C8%99ti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri