Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

PREMIILE MEDIA DE EXCELENȚĂ

 

VINERI, 27 OCTOMBRIE, pe scena OPEREI NAȚIONALE ROMÂNE din CLUJ-NAPOCA, valoarea va fi din nou premiată în cadrul celui mai așteptat eveniment jurnalistic: PREMIILE  MEDIA DE EXCELENȚĂ, proiect născut tocmai din dorința de a aduce recunoașterea celor care au ales să facă o schimbare pozitivă în societate, având o contribuție semnificativă la dezvoltarea orașului.

 

Anul acesta organizatorii au pregătit un concept inedit, care va surprinde cu siguranță în mod plăcut publicul clujean.

 

_„ÎNTREGUL EVENIMENT VA EVIDENȚIA ELEGANȚA ȘI INOVAȚIA, CONTURÂNDU-SE ÎN JURUL UNEI UIMITOARE POVEȘTI MULTIMEDIA, O CĂLĂTORIE DIGITALĂ ÎN CARE SPECTATORUL VA DESCOPERI EVOLUȚIA CULTURALĂ ȘI SOCIALĂ A CLUJULUI. CONCEPTUL II APARȚINE REGIZORULUI PETRE NĂSTASE, CU CARE AM DECIS SĂ COLABORĂM ÎNCEPÂND DIN ACEST AN ȘI CARE A ADUS O PLUS VALOARE EVENIMENTULUI„_ declară organizatorii.

 

LAURA COSOI SI DRAGOȘ BUCURENCI, INVITAȚII SPECIALI AI ACESTEI EDIȚII

 

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, evenimentul este prezentat de invitați speciali din industria show biz-ului românesc. Anul acesta, Laura Cosoi și Dragoș Bucurenci, o premieră de altfel pentru acest eveniment, au acceptat invitația organizatorilor de a fi gazdele evenimentului.

 

Laura Cosoi este cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune "La bloc", „Fete cu lipici” și „Cu un pas înainte”

difuzate pe PRO TV.

 

De asemenea, a participat şi la “Dansez pentru tine” şi, chiar dacă nu a câştigat, a continuat să danseze şi a reprezentat în

2010 România la “Bailando por un sueno”.

 

_“PE 27 OCTOMBRIE VĂ DAU ÎNTÂLNIRE LA OPERA ROMÂNĂ DIN CLUJ.

FIECARE INTÂLNIRE CU ARDEALUL MĂ INSPIRĂ ȘI DE-ABIA AȘTEPT SĂ NE VEDEM LA DECERNAREA PREMIILOR MEDIA DE EXCELENȚĂ!” _transmite Laura publicului clujean.

 

Dragoș Bucurenci, cunoscutul prezentator al show-ului de televiziune “Supraviețuitorul” difuzat de PROTV , a condus până în 2011 Asociația MaiMultVerde, organizație neguvernamentală care și-a propus să construiască o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România.  Intr-un sondaj realizat de GfK Romnia în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani din marile orașe, MaiMultVerde s-a clasat ca cea mai cunoscută organizație ecologistă după Greenpeace [1].

 

În 2010, a primit Premiul „Cel mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu , iar începând cu 2004 [2] a prezentat și a realizat mai multe emisiuni de televiziune la PROTV, TVR, Realitatea TV, PrimaTV si TVR Cultural.

 

Blogul lui, bucurenci.ro [3], este între primele 20 cele mai influente bloguri din România, conform ZeList.

 

“_MĂ BUCUR MEREU SĂ REVIN LA CLUJ ȘI SĂ PREZINT UN EVENIMENT DE CALIBRU PENTRU ORAȘ, PREMIILE MEDIA DE EXCELENȚĂ. NE VEDEM ÎN 27 OCTOMBRIE LA OPERA NAȚIONALĂ!__ “ – a declarat Dragoș Bucurenci._

 

La solicitarea publicului s-au pus în vânzare un număr limitat de bilete. Acestea pot fi achiziționate de pe eventim.ro , din magazinele partenere Eventim sau de la standul Ticket Event din Iulius Mall, parter.

 

Partenerii evenimentului: NTT DATA, Electrogrup, Transgaz, Studium Green, Wizzair, E-On, BettyIce, Vivinco, Konica Minolta, Megamix, Qclinic. Eveniment organizat cu sprijinul SDEE Transilvania Nord.

 

 

 

Links:

------

[1] https://ro.wikipedia.org/wiki/Greenpeace

[2] https://ro.wikipedia.org/wiki/2004

[3] http://bucurenci.ro/

Harta
  • Opera Nationala Romana Cluj-Napoca

    P-ta Stefan cel Mare nr.2-4
    400192 Cluj-Napoca

    Cluj-Napoca%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri