Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

RAIN BOOGIE

 

În toiul sezonului rece dăm startul la cea mai veselă petrecere văratică. Pe 21 noiembrie, la Atelierul de Producție, te provocăm să dansezi într-o ploaie caldă de vară, alături de alte multe sute de spirite libere, într-un decor pe măsură! 

Vor urca pe scenă: R.O.A., KAZI PLOAE & NERUB, ELECTRIC BROTHER & ANA-CRISTINA LEONTE, TZUC, Jo.E, UFe și INTRINSEC


Pregătim setting-ul perfect pentru această experiență, antrenând la gimnastică creativă o întreagă echipă de artiști si tehnicieni. Efecte de sunet si lumini, nori sculpturali de dimensiuni fabuloase, instalatii complexe de ploaie integrate intr-un design impresionant, dj set-uri special pregătite pentru tine cu „muzică ce te face să dansezi in ploaie” și live act-uri pe care știm că le aștepți, băuturi cu iz de vacanță și un make-up corner unde profesioniști sunt la dispoziția ta să îți realizeze un machiaj waterproof ca la carte fara nici un cost suplimentar, sunt o parte din ce te așteaptă la Rain Boogie. N-o să lipsească nici curcubeul!


Sincronizăm atmosfera cu ritmul tău, oferind publicului în incinta evenimentului atât zone de zbenguială intensă, cât și spații de relaxare protejate de ploaie de unde să poți urmări singur spectacolul. Tot pentru comfortul tău, spațiul este controlat termic și la eveniment găsești și: o garderobă unde îți poți lăsa lucrurile pe care le vrei protejate de ploaie, uscatoare de păr, cabine de schimb și alte cele necesare. 

 

Fiecare participant va primi și un shot de TATRATEA APPLE inclus în prețul biletului.
Locurile sunt limitate la 800 de bilete disponibile astfel:

 

Primele 400 de bilete le puteți achiziționa la prețul de 25 de lei înainte de data evenimentului.


Următoarele 400 de bilete vor fi disponibile la intrare în seara evenimentului la prețul de 30 RON.


Grăbiți-vă!

 

Detalii despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/484686648341222/

Harta
  • Atelierul de Productie


    040041 Splaiul Unirii, nr. 160

    Splaiul%20Unirii%20160%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri