Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

După un sezon de succes, în care a fost oaspetele Pshologului muzical, la R.R.I., invitatul echipei IERI - AZi  - MÂINE, la TVR 2 și după un microrecital foarte aplaudat pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase (unde a debutat cu 50 de ani în urmă), revenit în țară Sergiu Cioiu se adresează din nou publiculu, într-un recital special, muzical, poetic, tandru și ironic, intitulat Pe cine numim... Eu. Titlul este un vers dintr-un poem de Marin Sorescu, în care poetul ne avertizează să fim foarte atenți! Să fim atenți, mai ales, pe cine numim... Eu. Acest Eu, ascuns sub atâtea măști... întocmai ca la teatru. 
Un one-man-show în care poezia și cântecul, impreună, fac un excelent divertisment!
Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Lyuben Gordievski (Clape) și 

Vlad Crețu (Chitare)
În program cântece și poeme de: Aexandru Mandy, Marin Sorescu, Miron Radu Paraschivescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu și alții.

Muzica de Dan Stoian, Alexandru Mandy, Sergiu Cioiu.  
Cu ozazia recitalului de la sala Teatrelli va ave loc și lansarea albumului "Pe cine numim... Eu", dublu CD (CD1: ReMake, după "La o adică" 1981, muzica de Dan Stoian. CD2: alte poeme soresciene în interpretarea lui Sergiu Cioiu, pe un decor muzical semnat de Leonard Constant).

Harta
  • Teatrelli

    Piata Alexandru Lahovari, nr. 7
    010464 Bucuresti

    Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri