Se incarca...

Date disponibile

Detalii eveniment

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago (premiera in 2005 in Bucuresti, 70.000 spectatori) si al comediei TOC TOC (premiera in 2014 Bucuresti, 10.000 spectatori) și laureat Broadway World în 2015, va prezentam in premiera mondiala spectacolul RESERVOIR CATS.

 Pe 4 martie de la ora 20:00 la Cinema Pro.

Reservoir Cats se vrea un omagiu adus universului feminin din filmele lui Tarantino. Modul de adresare, dialogurile, scenele si personajele, toate fac parte din acest univers, insa privit din perspectiva tragicomica si uneori din mai multe unghiuri.

Premisa de la care incepe sa se deruleze actiunea este cea din binecunoscutul film Reservoir Dogs al lui Quentin Tarantino, insa in perspectiva feminina. Un grup de 6 femei planuiesc un jaf. Pentru a nu fi identificate, folosesc porecle atunci cand se adreseaza una alteia, si par ca nu se cunosc intre ele. Si daca in filmul lui Tarantino alias-urile sunt culori: Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink, etc., in piesa autorii au ales sa foloseasca nume de actori celebri care au lucrat cu Tarantino.

Piesa are trei parti bine delimitate (la fel ca filmul caruia ii aduce omagiu):

Pregatirea: In care ajungem sa cunoastem protagonistele, calitatile si defectele lor, trasaturile lor extreme de personalitate, dorinta lor de a face usor rost de bani.

Frustrarea: Jaful nu merge bine si una dintre ele este ranita, iar alta nu este de gasit. Se dezvolta suspiciunile si dorinta de razbunare. Violenta pune stapanire pe sala de sport si se dovedeste a fi mortala.

Deznodamantul: Un al treilea act ciudat in care, avand ca referinta personajul Vernita Green (Vivica Fox) din Kill Bill, si preocuparile sale extra criminale, se dezvaluie cum sunt in realitate protagonistele piesei. Cum? Facand ca actiunea sa ia o turnura neasteptata, chiar de mai multe ori (ca in “Cei 8 Odiosi").

Piesa este scrisa de Carolina Corvillo in colaborare cu Ricard Reguant.

Distributia:

Brad – Gratiela Duban

John – Andreea Mateiu

Samuel – Mirela Zeta

Leonardo – Ada Gales

Bruce – Ioana Barbu

Robert – Andreea Samson 

Harta
  • Cinema Pro

    Strada Ion Ghica Nr. 3
     Bucuresti

    Strada%20Ion%20Ghica%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri