Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concertul trupei Ricchi e Poveri de la București, anulat

 Organizatorii anunță oficial că a fost anulat concertul trupei Ricchi e Poveri, programat pentru data de 12 octombrie a.c., la ora 20:00, la Sala Palatului.

 

Pentru biletele achizitionate din reteaua Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate, cu prezentarea si retinerea biletelor in original.

Pentru livrarile prin Curier: returnarea contravalorii biletelor se va face la unul din punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea si retinerea biletelor in original:

Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr 6 (incinta Cinema Pro)

Eventim Cluj - Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B – in incinta Iulius Mall

 

Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat de la Eventim Timisoara din str. Marasesti nr 2. (Casieria Teatrului National Timisoara) sunt rugati sa contacteze eventim la adresa de e-mail contact@eventim.ro sau vor putea trimite biletele prin curier la sediul central din Str Popa Petre nr 5, cod postal 020801, Bucuresti, banii fiind returnati in contul din care a fost facuta plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.

Pentru bilete Print @Home – banii se vor returna automat in termen de pana la 10 zile lucratoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania