Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SALONUL AUTO-MOTO - cel mai reprezentativ eveniment auto, motor si sport din Romania - revine in perioada 3-7 MAI, in PIATA CONSTITUTIEI.


SALONUL AUTO-MOTO este un eveniment cu caracter specializat, care se adreseaza atat publicului larg, cat si tuturor profesionistilor din domeniul auto, moto, biciclete, precum si al accesoriilor.


Astfel Salonul organizat in Piata Constitutiei - kilometrul 0 al Romaniei - reuneste producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto si moto, piese de schimb, motociclete, biciclete si accesorii, accesorii, tuning, drift, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, reprezentanti mass-media, etc.


Intalnirea acestora, stabilirea de contacte si comunicarea directa, intr-un cadru special si prietenos, fac din Salonul Auto Moto un adevarat barometru al tendintelor din anul acesta, dar si CEL MAI REPREZENTATIV eveniment auto-moto al anului!


SALONUL AUTO-MOTO 3-7 MAI, Piata Constitutiei
- biletul include acces in zona exterioara DRIFT GRAND PRIX, TUNING, MOTO si TEST DRIVE vehicule electrice


IMPORTANT!
Toti cei care achizitioneaza biletul prin eventim.ro beneficiaza de acces facil prin intermediul CASEI RAPIDE DE BILETE, adica nu vor sta la cozile traditionale si foarte lungi care se inregistreaza in week-end la Salonul Auto-Moto.

Harta
  • Piata Constitutiei


    050701 Bucuresti

    Muzeul%20de%20Istorie%20al%20Comunit%C4%83%C5%A3ilor%20Evreilor%20din%20Rom%C3%A2nia%2C%20Strada%20M%C4%83mulari%203%2C%20Bucharest%2C%20Romania