Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Legendele  celor mai reusite party-uri din anii '70-'80,

 


SARAGOSSA BAND

 in concert la SALA PALATULUI

 

 

 

Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germana a anilor, va sustine un concert la Sala Palatului in data de 31 mai, un eveniment de zile mari ce merita sa fie sarbatorit de romanii de toate varstele. Legendarii artisti vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba si calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant.  Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo'Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica”, ”Big Bamboo”,  sunt melodiile celebre care fac si astazi furori in randul spectatorilor din toata lumea, si sunt nelipsite din programul muzical al tuturor party-urilor de succes de pe plaja sau din cluburi.

 

Membrii trupei Saragossa Band se declara coplesiti de emotii si nerabdatori sa se reintalneasca cu publicul excelent din Romania, dar sunt convinsi ca atmosfera pe care o vor crea la Sala Palatului va ramane intiparita in mintea spectatorilor, ca fiind una dintre cele mai reusite experiente muzicale.

Putem spune ca de fiecare data cand ne intoarcem in Romania, ne intoarcem acasa."  - Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

 

Asadar, sambata, 31 Mai  de la ora 19.30,  Sala Mare a Palatului din Bucuresti va gazdui spectacol de total de muzică si dans, sunet si lumini speciale, sustinut de o trupa de exceptie, SARAGOSSA BAND.

 

Saragossa Band VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=4G6MsM99PEg

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri