Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Scooby-Doo si Misterul Piramidei

 

 

     Phoenix Entertainment prezinta, pentru prima data in Romania, un spectacol inedit dedicat copiilor de toate varstele: Scooby-Doo si Misterul Piramidei. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 18,19,20 si 21 februarie 2014.

Cel mai cunoscut si mai iubit erou canin din lumea fascinanta a desenelor animate, Scooby-Doo, va parcurge o calatorie pana in indepartatul si toridul Egipt pentru a lua parte la o noua aventura. Scooby nu va fi singur, ci insotit de prietenii sai Shaggy, Fred, Velma si Daphne in incercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigatia lor nu va fi lipsita de obstacole. Gasca specializata in rezolvarea misterelor va confrunta mumii rauvoitoare si alte capcane amplasate cu atentie de mii de ani in piramida egipteana.

Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare si elaborat cu multa atentie pentru detalii, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.

Scooby-Doo si Misterul Piramidei este mai mult decat un show pentru copii, el poate fi gustat si de parinti, intrucat nu reprezinta numai o poveste rupta din desenele animate, ci o lectie de viata care ne dovedeste cum prietenia si istetimea ne pot ajuta sa ne infruntam temerile si sa descoperim adevarul, restabilind dreptatea si ordinea.

Scooby-Doo si Misterul Piramidei ii asteapta pe toti spectatorii, cu mic, cu mare sa desluseasca alaturi de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy si Daphne enigmele din Egipt intr-un eveniment cu totul si cu totul special la Sala Palatului in datele de 18, 19, 20 si 21 februarie. Show-urile vor incepe de la ora 19:00, iar accesul publicului in sala va fi posibil incepand cu ora 18:00.

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri