Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TAKE IT TO THE MASSES!

 

Au trecut mai bine de 4 ani de când Madame Pogany face parte din elita locațiilor de clubbing din București. Eclectici, deschiși la nou și mereu curioși, am căutat să creem performance-uri vibrante, diverse, sofisticate, să combinăm headlineri internaționali consacrați cu cei mai buni artiști români ai momentului. Astfel am reușit să aplicăm o semnătură originală pe mâinile și în sufletul celor care au știut dintotdeauna unde să se distreze.

 

Pe scena avangardistă de clubbing din București, Pin Ups powered by Madame Pogany prezintă DJ SHARAM JEY într-un show extraordinar pe 21 februarie 2015, la The Ark București.

 

Când vine vorba de "dance music" cei mai mulți tind să oprească playlistul dând vina pe un beat repetitiv, pe un sound lipsit de strălucire. Asta se întâmplă deoarece sunt puțini DJ/producători care reușesc să se păstreze creativi, să își dezvolte sound-ul care i-a consacrat prin crafting și inovație în încercarea de a se apropia de public. Asta e ceea ce face SHARAM JEY cel mai bine: "TAKE IT TO THE MASSES!"

 

DJ SHARAM JEY a pornit la începutul anilor '90. A produs două albume de studio și diverse alte mix-compilations, în total peste 100 de lansări realizate împreună cu unele dintre cele mai cunoscute Record Labels: KING KONG RECORDS, PLUS NERVOUS RECORDS, OFF RECORDS și multe altele.

 

În tot acest timp SHARAM JAY lucrează intens la remix-uri ale unor nume celebre cum ar fi Moby, Gossip, Faith No More, Faithless, Diplo & Don Diablo, Mason & Roisin Murphy... ca să amintim doar câteva.

 

În anul 2013, BUNNY TIGER - ultimul Record Label cu care a semnat SHARAM JEY, l-au propulsat în Top10 Beatport și asta în mai puțin de un an. Au urmat imediat 5 piese care au ajuns No.1 și 20 de piese care au intrat în Top10 pe Beatport Nudisco Chart.

Harta
  • The Ark

    Str Uranus 150
    050826 Bucuresti

    Strada%20Uranus%20150%2C%20Bucure%C8%99ti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri