Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Emoții tari în doze mici pe 18 iunie în capitală

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte a ajuns la a 3-a editie. Cu mai multa maturitate și un concept clar definit, evenimentul ShortsUP va aduce la București cele mai premiate scurtmetraje ale anului.

Majoritatea filmelor vor fi proiectate în premieră absolută în România: câștigătoarele și nominalizatele la Oscar, Berlin, BAFTA, Veneția sau Clermont-Ferrand se vor alinia la start sâmbătă, 18 iunie, la 20.00, la Muzeul Național de Artă, Palatul Parlamentului.

Rezultă emoții tari în doze mici: în reprize de maximum 20 de minute, pe ecrane se vor înghesui neliniștea, dragostea, amuzamentul, depresia fără leac, fericirea fără seamăn și multe alte stări care îi vor ține pe cinefili atenți de la 8 seara la 6 dimineața. Este singura noapte în care scurtmetrajele lumii au parte de aplauzele care le lipsesc tot anul.

Filmele-vedetă vor fi introduse de actori și personalități, iar experiența ShortsUP va fi dublată de artele conexe filmului:

  • Un concert live cu trupa Cuantune (jazz-funk), care va deschide evenimentul;
  • O serie de proiecții spectaculoase pe clădire (mapping) semnate Videogram si Noper;
  • Expoziții de fotografie cu lucrări de Cosmin Bumbuţ, Cristian Crisbăşan, Mihai Barbu şi mulţi alţii. 

Biletele pot fi cumparate de pe www.eventim.ro (30 RON) sau de la intrare (35 RON).  Evenimentul are loc in are liber si indoor, iar locurile sunt pe scaune.

Pentru mai multe informații și imagini, accesați www.shortsup.ro.

 

Harta
  • Muzeul National de Arta Contemporana

    Calea 13 Septembrie nr. 3
    . Bucuresti

    Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri