Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Ștefan Bănică – Concert extraordinar de Crăciun

O tradiție record, pentru al 14-lea consecutiv

11, 13 și 13 decembrie, Sala Palatului

 

 

Ștefan Bănică susține, pentru al 14-lea an consecutiv, seria concertelor extraordinare de Crăciun. Evenimentele din acest an vor avea loc pe 11,12 și 13 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Ștefan Bănică deține recorduri de neegalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susținut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Șefan Bănică uimesc prin complexitate și spectaculozitate, devenind  de-a lungul celor 14 ani, modul tradițional al mai multor generații de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie și bucurie.

Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică este un eveniment de referință în peisajul muzical românesc. De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații speciali, efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant, energic, de o reală valoare.

Trăiește momente speciale și prețuiește valorile! Vino la Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică,  la Sala Palatului!

 

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri