Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Joi, 5 aprilie, ora 19.00, la sala Radio, Asociatia Culturala Teocta aduce Cvartetul Maxim in fata publicului meloman,  intr-un concert instrumental ce constituie o premiera pentru scenele muzicale din Romania. Reunite intr-o formula instrumentala inedita, pianul, flautul, acordeonul si contrabasul dau viata muzicii  oferind o imagine originala si cuprinzatoare a acesteia.

Carismaticul ansamblu propune publicului larg o calatorie in lumea fascinanta a artei sunetelor, prin alaturarea unora dintre cele mai valoroase si indragite creatii ale muzicii de film, de balet, simfonice si camerale. Astfel, programul concertului „The Sound of Spring“ include pagini emblematice ale muzicii universale (apartinand compozitorilor F. Schubert, P. I. Ceaikovski, F. Liszt, G. Faure, printre altii) precum si momente de mare inspiratie din creatia romaneasca (P. Constantinescu, T. Olah), toate acestea prezentate intr-o noua viziune sonora, spectaculoasa si atractiva.

Constituit in anul 2011, Cvartetul Maxim reuneste artisti de prim rang ai scenei concertistice romanesti. Horia Maxim este unul dintre cei mai valorosi pianisti ai momentului, desfasurand o intensa activitate concertistica, atat in tara cat si in strainatate. Alaturi de acesta se afla  muzicieni de mare talent, precum flautista Mihaela Anica, a carei bogata experienta s-a edificat in Austria si Franta. Fernando Mihalache da viata acordeonului, calitatile sale remarcabile permitandu-i sa abordeze o mare varietate de genuri si stiluri muzicale. Sandel Smarandescu, de asemenea, beneficiaza de o impresionanta experienta in domeniul muzicii simfonice si camerale, dobandite atat in Romania cat si in Japonia sau Coreea.

Asociatia Culturala Teocta a fost creata pentru a contribui la imbunatatirea calitatii industriei muzicale, din pasiune pentru arta. Aceasta s-a implicat intens in viata culturala romaneasca, oferind spectacole si concerte de calitate pentru cei avizi de cultura si divertisment. Initiativa in propagarea culturii s-a manifestat si in domeniul pedagogic, asociatia infiintand si o scoala particulara de muzica.

Bilete prin Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro

Pret/bilet:

Categoria 1: 40 RON

Categoria 2: 30 RON

 

Harta
  • Sala Radio

    General Berthelot 60
    010163 Bucuresti

    Strada%20General%20H.%20M.%20Berthelot%2C%20Bucuresti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri