Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

The Temper Trap în premieră în România

Australienii de la The Temper Trap susțin primul lor concert în România pe 21 februarie 2017, în Fratelli Studios din București (str. Glodeni 1-3). Trupa se află în plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves.


„Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansat în 2009 și care a propulsat-o în topurile mondiale a strâns până în prezent peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.


The Temper Trap – Sweet Disposition (official video)
https://youtu.be/jxKjOOR9sPU

The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor internaționale Coldplay și Rolling Stones, au fost prezenți la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza și Coachella, și au fost nominalizați în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou internațional.
Înfiintați în 2005 la Melbourne, în Australia, și stabiliți ulterior în Regatul Unit, The Temper Trap se află acum în turneul de promovare al celui mai nou album, Thick as Thieves. Lansat în 2016, noul album este o piatră de hotar pentru formație, marcând revenirea la un sound axat pe chitară în care se mențin, totuși, elemente ale experimentelor sonore de până acum. 

The Temper Trap – Fall Together (official video)
https://youtu.be/oop2g5p1lIs

 

Opening Act: THE MONO JACKS

Harta
  • Fratelli Lounge

    Str. Glodeni nr. 1-3, sector 2
     Bucharest

    Strada%20Glodeni%203%2C%20Bucure%C8%99ti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri