icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle

diMANSIONS - Hit Music Festival

Unde

Castelul MikoDN12, Olteni,527036Covasna,Romania

Date disponibile

Detalii eveniment

Toți artiștii tăi retro preferați, într-un singur loc, în același weekend! Cel mai nou festival de hituri din centrul țării, diMANSIONS, va debuta între 14 -16 iunie 2019 la Castelul Mikó din Olteni, Covasna, la poalele munților Bodoc. diMANSIONS promite o experiență plină de culoare, cu un iz de nostalgie, pe muzica anilor `80, `90 și 2000. Timp de 3 zile și 3 nopți, petrecerea va fi animată de: Thomas Anders & The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Inner Circle, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega, Tania Evans (vocea originală ”Mr. Vain”), Snap! & Turbo B și mulți mulți alții.

Ai dansat și te-ai distrat pe muzica lor! Profită de șansa de a retrăi cele mai frumoase momente ale tinereții, din clipa în care ți-ai cunoscut jumătatea și ai dus-o la discotecă pentru prima dată. Vino alături de noi, în mini vacanța de Rusalii, la cea mai mare petrecere din inima țării!  

Nu vor lipsi din poveste, gastronomia tradițională locală, cu ale sale kürtőskalács, langoși sau gulaș, dar nici retro van-urile cu preparate street-food din cele mai delicioase.

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS" - ”ȚINUTUL CONACELOR”.

Ești așteptat să ”călătorești” printre dimensiunile unei experienței inedite:

THE DISCO MANSION – zona de concerte găzduită de scena principală și cortul gigant Kayam – cel mai mare cort ridicat vreodată în mijlocul României (poate găzdui 10.000 de oameni).

THE DINING MANSION – zona de tip ”food court” în care te vei putea bucura deopotrivă de gusturile tradiționale locale, dar și de unele dintre cele mai populare food truck-uri și retro van-uri din România.

THE DIALOGUE MANSION – este o zonă a discuțiilor, dezbaterilor, conferințelor și evenimentelor artistice și culturale.

THE DIGITAL MANSION – este zona dedicată celor tineri, artelor digitale și muzicii electronice.  

Mai multe informații pe: www.dimansions.ro și www.facebook.com/dimansions