icon-crossicon-right-downicon-gift

diMANSIONS - Hit Music Festival

Unde

Castelul MikoDN12, Olteni,527036Covasna,Romania

Date disponibile

Detalii eveniment

Cel mai mare festival de hituri din centrul țării, diMANSIONS, va debuta în perioada 14 -16 iunie 2019 la Castelul Mikó din Olteni, Covasna. Acesta promite o experiență plină de culoare, cu un iz de nostalgie, pe muzica anilor ‘80, `90 și 2000. Timp de 3 zile și 3 nopți, petrecerea va fi animată de artiști de renume precum: The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega, Snap! & Turbo B și mulți alții. diMANSIONS te invită să dansezi și să fredonezi hituri care au scris istoria muzicii, precum: Cheri Cheri Lady, It’s my life, Money for Nothing, Mambo No. 5, Rhythm is a Dancer sau Life is life și să te bucuri de o atmosferă unică, într-una din cele mai frumoase regiuni ale României. Nu vor lipsi din poveste, gastronomia tradițională locală, cu ale sale kürtőskalács, langoși sau gulaș, dar nici retro van-urile cu preparate street-food din cele mai delicioase.

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS" - ”ȚINUTUL CONACELOR”.

Ești așteptat să ”călătorești” printre dimensiunile unei experienței inedite:

THE DISCO MANSION – zona de concerte găzduită de scena principală și cortul gigant Kayam – cel mai mare cort ridicat vreodată în mijlocul României (poate găzdui 10.000 de oameni).

THE DINING MANSION – zona de tip ”food court” în care te vei putea bucura deopotrivă de gusturile tradiționale locale, dar și de unele dintre cele mai populare food truck-uri și retro van-uri din România.

THE DIALOGUE MANSION – este o zonă a discuțiilor, dezbaterilor, conferințelor și evenimentelor artistice și culturale.

THE DIGITAL MANSION – este zona dedicată celor tineri, artelor digitale și muzicii electronice.  

Mai multe informații pe: www.dimansions.ro și www.facebook.com/dimansions