Back to School - Tickets

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Back to School. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Scoala incepe altfel atunci cand cei mai iubiti artisti se aduna pe aceeasi scena pentru a le umple sufletele de bucurie tinerilor.

Bibi, interpreta hit-ului "Ciocolata" va fi si ea prezenta la acest eveniment. "Bibişorii" vor fi pur şi simplu în extaz la concert. La doar 14 ani, are aproape 200 de mii de fani pe facebook, şi încă 35 de mii pe youtube, acolo unde face vlogging. 

Nicole Cherry este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi din tara si cea mai tanara detinatoare de hit-uri pe banda. 

Tanara cucereste topurile muzicale cu fiecare piesa pe care o scoate pe piata si a fost numita inca de la inceput revelatia muzicii romanesti. 

 

Pe Andra Gogan o știți, în primul rând, drept vocea mai multor personaje Disney, printre cele mai cunoscute fiind ‘Prințesa Sofia’ și ‘Doctorița Plușica’. Pe lânga, este și o cunoscută cântăreață și deținătoare a două recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat 55 de melodii fără întrerupere, și pentru cele mai multe albume lansate de un copil, 16 CD-uri. În plus, canalul ei de Youtube cu peste 270.000 de abonați, în serialul ‘How to become popular in high school’, face furori pe internet.

 

Iuliana Beregoi este o tânără vloggeriță de 12 ani din Orhei. Aceasta a adunat peste 130 000 de abonați la canalul de Youtube, filmându-se cu telefonul mobil.

La început de decembrie Iuliana a lansat primul său single „Vina mea” care a creat un un val de viralitate. Videoclipul oficial a strâns deja peste 2 milioane de vizualizări.

Iuliana având mulți fani din România a ajuns la emisiuni la televiziuni de top din România, cum ar fi PRO TV (La Măruță) sau Antena 1 (Dani și Răzvan).