LE CHÂTEAU

LE CHÂTEAU   - Tickets

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for LE CHÂTEAU . Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

LE CHÂTEAU ÎNSEAMNĂ, ÎN PRIMUL RÂND, ETICHETĂ ŞI BUN GUST, AMBELE DESĂVÂRŞITE DE PROTOCOLUL NECESAR UNOR CEREMONII CARE AJUNG SĂ POARTE CU MÂNDRIE ETICHETĂ DE GALĂ.


 


Le Château îşi extrage permanent energia din echipa de profesionişti care transformă fiecare eveniment într-o amintire de neuitat.
Pentru că imaginea Le Château este un cumul de experienţe memorabile, de trăiri intense şi de percepţii senzoriale care vă transpun într-o altă lume, idilică pe alocuri, însa complexă în esenţa ei.


Localizat în zona Pieţei Alba Iulia, Le Château a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii cand vine vorba de evenimente de anvergura. Aceste nevoi au fost îndeplinite atât prin finisajele somptuoase, cât şi prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare, asa cum putine locatii din Bucuresti pot gazdui.