Monica Anghel   - Tickets

Monica Anghel

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Monica Anghel . Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Monica Anghel (n. 1 iunie 1971) este o cunoscuta cantareata, prezentatore de radio si actrita din Romania. Ea a castigat Festivalului International „Cerbul de aur”, editia 1996 si a participant, ca reprezentanta a Romaniei, la concursul Eurovision (editia din 1996 alaturi de formatia Sincron si editia din 2002 impreuna cu Marcel Pavel). In prezent, activeaza in grupul de umor „Divertis”. De asemenea este de adaugat ca a cochetat cu industria de film animat, dubland o singura voce caracteristica:


Dublaj la seria Hercule (2003), in rolul muzei Thalia, si tot in anul 2003, a avut acelasi rol, cantand partiturile muzei, in filmul Hercule (2003), vocea in original apartinandu-i lui Roz Ryan.

Monica Anghel a colaborat cu Aurelian Temisan (duet) piesa "Increderea" compozitor si textier Dragos Docan, piesa aparand atat pe albumul propriul al artistei editat de Roton in 1996 cat si pe albumul Best Of Dragos Docan "Vai, ce buna-i fata asta!" (Electrecord 1998).

Monica Anghel a cantat in duet cu actorul Stefan Iordache. Dan Iagnov le-a compus trei cantece care apar pe discul „Magazinul meu de vise” inregistrat la casa de discuri Roton in anul 2007. Aceste trei cantece sunt: „Mai mult decat oricand”, „Viata noastra este un tangou” si „Nu te intreb”. Pentru Monica Anghel si Gabriel Cotabita, Dan Iagnov a compus duetul „Continent pierdut”, melodie care este inclusa pe CD-ul „Best of Dan Iagnov”, editat in anul 2006 la casa de discuri OVO MUSIC.