Loading...

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

Write Fan Report

There are no Fan Reports yet written for Suie Paparude. Be the first to write a review and share your experience with others.


Artist description

Suie Paparude este o formatie romaneasca de muzica electronica. Formatia a debutat in toamna lui '93, in Go Club cu o atmosfera de new-wave-alternativ. Trupa a participat la multe festivaluri si concerte autohtone si din Europa.

Suie Paparude este reconscuta pentru stilul si sunetul distinct de breakbeat. Formatia a cantat in deschiderea unor concerte cu trupe apreciate international, cum ar fi Depeche Mode.. In 1995, Mihai Dobre si Mihai Campineanu lanseaza priuml album, intitulat "Suie Paparude", incluzandu-l si pe DJ Vasile. In 1997, DJ Vasile paraseste trupa pentru a urma o cariera solo inainte ca cei 2 sa lanseze al doilea album al trupei intitulat "Salveaza-te", incluzand melodia "Iarba Verde De Acasa", filmata langa Bran in 1998. In 1998 apare maxi-singlelul "Musca". In 2009, Cezar Stanciulescu (Junkyard) paraseste trupa si este inlocuit cu Bean (Alexe Marius Andrei).

Discografie :
    
1995 – Suie Paparude
    
1997 – Salveaza-te
    
2000 – Urban
    
2003 – Atac la persoane
    
2005 – Scandalos    

2008 – A fost odata...
    
2010 – E suflet in aparat