Loading...

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

Write Fan Report

There are no Fan Reports yet written for Teatrul Geneza Art. Be the first to write a review and share your experience with others.


Artist description

Teatrul ”Geneza Art”, un teatru independent de top din Republica Moldova, cu viziuni contemporane în deplinul sens al sintagmei, vine în premieră la București cu 4 istorii exteriorizate în spectacole autentice ce vor pătrunde în conștiința fiecăruia.

Fiecare spectacol își are propria individualitate și este conceput cu ambiție de echipă, iar scenografia spectacolelor este o axă reprezentativă a Teatrului, marcând o stilistică și o estetică nonconformistă și personalizată.

Dupa 10 ani de activitate și nenumărate spectacole sold out în Republica Moldova, TGA pledează pentru excluderea stereotipurilor din arta teatrală și este deschis pentru experimente teatrale curajoase de maximă actualitate. De pe 29 până pe 31 octombrie și 1 noiembrie, pe scena sălii Cinema Pro, echipa Teatrului Geneza Art va prezenta 4 spectacole regizate de Daniela Burlacă: ”Cutia Neagră” după scenariul semnat de Philippe Bologna și Paolo Costella, “Invitația la Vals” după romanul lui Mihail Drumeș, “Dorian Gray” al controversatului Oscar Wilde și baroca “Madame Bovary” creată de Gustave Flaubert, spectacole ce vor tăia respirația publicului cu o afabilitate elegantă.

Pregătește-te să redescoperi Teatrul!