Transilvania Zumba® Ultra MasterClass - Tickets

Available Transilvania Zumba® Ultra MasterClass tickets

on 25Sep Fri 18:00

Transilvania Zumba® Ultra MasterClass

BT Arena, Cluj-Napoca
postponed

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Transilvania Zumba® Ultra MasterClass. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Transilvania Zumba® Ultra MasterClass este mai mult decat un eveniment, este o experienta unica. Zumba combina elementele de dans, cu cele ale aerobicului, totul pe ritmul muzicii latino-americane.

Pe perioada evenimentului, participantii se vor bucura de prezenta a celor mai populari instructori Zumba®. Viziunea noastra este sa combinam distractia, zambetul, dansul, sportul si muzica, in cadrul unui eveniment unic in Estul Europei.

In prima editie a evenimentului, care va avea loc in 2020, Transilvania Zumba® Ultra MasterClass il aduce la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei, pe faimosul Beto Perez si invitatii sai. Transilvania Zumba® Ultra MasterClass, la nivel principal isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos.

Phase 2 Ticket Sale: 

Acces General: 270 lei. Pretul biletului include: accesul general la eveniment, accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare si cateva surprize.

Acces V.I.P.: 480 lei. Pretul biletului include: accesul prioritar pe culoarul V.I.P., accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare, loc in primele 3 randuri, sesiune privata de poze si interactiune cu Beto Perez, survival kit, acces gratuit la "After Party with Beto Perez" si multe alte surprize.