Constiinta - secretul succesului

There are no active performances for this event!

Event details

Te invitam la o experienta unica cu autorul international de bestseller Bernhard Moestl


Constiinta - secretul succesului


 


Seminarul are loc in limba romana.


 


Cine este Bernhard Moestl


 


Cu 11 bestseller-uri traduse in 13 limbi, cu o experienta de 30 de ani in public speaking, marketing si leadership, Bernhard Moestl este unul dintre speakerii de succes ai zilelor nostre.


 


Nascut in Austria, fascinatia sa pentru cultura asiatica i-a condus pasii spre indepartata China, unde timp de 15 ani, alaturi de legendarii calugari Shaolin a studiat intens filosofia Zen si Shaolin Kung Fu.


 


Inspirat de filosofia acestora, precum si de principiile artelor martiale, in anul 2008, Bernhard Moestl, publica primul sau bestseller international, »Shaolin – Castiga fara lupta«, in care dezvaluie pentru prima data principiile vechi de milenii ale succesului si cum se poate obtine acesta fara a lupta, adaptandu-le la cerintele vietii cotidiene si stilului de viata occidental.


In urmatorii ani, continua sa scrie alte 10 carti de succes, focusandu-se pe teme precum luarea deciziilor, schimbare si controlul emotiilor, dezvoltand in acelasi timp principiul de Mind power control.


De 10 ani, Bernhard Moestl, s-a stabilit in Romania, adaptandu-se usor culturii romanesti pe care, de altfel, o iubeste.


 


Despre ce este vorba


 


Constiinta - secretul succesului se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa obtina succesul in orice situatie folosindu-se in mod constient de acest instrument puternic care este puterea gandirii.


 


De ce este important modul in care gandim? Pentru ca, puterea gandirii noastre determina cine suntem. Ea decide cu privire la succesul, recunoasterea si fericirea in viata. Daca esti total constient de ceea ce iti doresti si esti capabil sa elimini toate acele presiuni mentale restrictive, poti realiza cu usurinta orice obiectiv.


 


Ce inveti in acest seminar:


 


- gestionezi provocarile majore cu mai mult calm


- recunosti si rezolvi blocajele mentale


- accesezi potentialul ascuns existent in fiecare dintre noi


- inveti sa iti consolidezi increderea in tine


- folosesti puterea gandirii pentru a atinge succesul


 


De ce sa particip?


 


Trezirea creativitatii, solutii concrete, rezultate.


Sunt doar cateva cuvinte care ar putea descrie beneficiile obtinute in urma participarii la acest seminar. Ceea ce diferentiaza este implicarea directa si permanenta in discutii si dezbateri a participantilor, elaborarea solutiilor prin implicarea  directa a tuturor celor prezenti. Asadar, tu esti personajul principal, care, la finalul acestui seminar va pleca acasa cu idei si abordari noi, solutii concrete pentru provocarile personale si avand certitudinea ca esti pe drumul bun spre succes.


 


Informații suplimentare gasiti pe: www.bernhardmoestl.ro