MUZICA SI COMEDIA SALVEAZA ROMANIA!  - Tickets

Muzica si comedie - Tickets ©

There are no active performances for this event!

Event details

SPECTACOL EXTRAORDINAR


MUZICA SI COMEDIA SALVEAZA ROMANIA !


Teatrul de Vara Herastrau, 21 iulie 2020, ora 20.00


Teatrul de Vara Mihai Eminescu (Parcul National) 21 iulie 2020, ora 21.00


 


 


 


               Mari artiști ai scenei românești, actori de comedie si interpreţi de muzica usoara se reunesc pe 21 iulie  la Teatrul de Vara Herastrau la ora 20.00 precum si, tot in aceeasi zi la Teatrul de Vara Mihai Eminescu din Parcul National, dar la ora 21.00, cu ocazia unui spectacol de zile mari dedicat veseliei, muzicii si comediei!


 


               Invitații din aceasta minunata seara sunt Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Romica Tociu si Cornel Palade, Marina Voica, Silvia Dumitrescu, Raoul, Annes, Ciro de Luca, Carmen Radulescu, Cristina Isac si Darius Alexandru.


               Spectacolul de la Teatrul Herastrau  va fi prezentat de actrita Monica Davidescu iar cel de la Teatrul Mihai Eminescu de catre carismatica Jeni Nicolau.


Precizam pe aceasta cale ca acelasi spectacol, dupa cum ati observat, se va tine in doua locatii diferite in aceeasi seara, in prima locatie incepand de la ora 20.00, in a doua locatie incepand cu ora 21.00. Programul este acelasi, de aceea avem si doua prezentatoare, iar artistii care vor canta in prima parte de la ora 20.00 pana la ora 20.45 la Herastrau se vor muta de la ora 21.00 la Teatrul Mihai Eminescu. Pe masura ce isi vor termina programul la Teatrul Herastrau toti artisti vor fi condusi la Teatrul Mihai Eminescu pentru ca spectacolul este identic in cele doua locatii de aceea incepe la ore diferite.


               Regia spectacolului care va dura doua ore, este semnată de Cosmin Man, specialist și om de televiziune.


Spectacolul extraordinar va fi ca o mare petrecere, în care ne vom reaminti slagarele de altadata si unde umorul de calitate, cântecul și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul.


 


Evenimentul face parte din Proiectul National Cultural “Arta contra drog” si “No drog revolution” desfasurat de catre CIADO impreuna cu Asociatia Culturala Dracula, si este un eveniment social, la care intrarea se face pe baza de bilet donatie.            


Spectatorii vor primi la intrare materiale complexe de informare antidrog, care se adreseaza atat parintilor cat si tinerilor.


Biletele donatie se gasesc la casele de bilete ale teatrelor de vara, statia de metrou Unirii 1, precum si online pe eventim.ro si iabilet.ro.


Biletele donatie se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.


 


Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770.