craiova-1948-2021-2022 - Bilete

FCU Craiova 1948 - Abonamente Sezon

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

FCU Craiova 1948

Abonamente pentru sezonul de liga I 2021 - 2022

Abonamente:

Peluza Sud - 150 lei

Tribuna II - 300 lei

Tribuna I - 400 lei

VIP - 1000 lei

Abonament FCU Veteran - 150 lei

Acest abonament poate fi achizitionat numai la tribuna II, in baza actului de identitate si a unei copii a talonului de pensie.

Abonament FCU Student - 100 lei

Acest abonament poate fi achizitionat doar la Peluza Sud, fiind nevoie de un act de identitate, carnetul de student in original vizat pe anul in curs, precum si de o copie a acestuia.

Abonament FCU Family, cu urmatoarele variante de achizitie:

1 adult + 1 copil - 400 lei

2 adulti + 1 copil - 700 lei

2 adulti + 2 copii - 800 lei

2copii + 1 adult - 500 lei

Acest tip de abonament poate fi achizitionat doar intr-un sector dedicat de la Tribuna II. Pentru achizitionarea lui, parintele sau tutorele trebuie sa prezinte o copie de pe certificatul de nastere al copilului, sau, dupa caz, o copie a artii de identitate. Varsta copilului nu poate fi mai mare de 18 ani.

Abonamentele FCU Student, FCU Veteran si FCU Familiy se vor achizitiona doar de la magazinul clubului, aflat in strada Sf. Dumitru, nr. 1.

Persoanele juridice interesate de achizitionarea abonamentelor pt meciurile disputate pe stadionul Ion Oblemenco vor trimite solicitare la adresa de email: fcucraiova.ticketing@gmail.com

De asemenea, cei intersati de achizionarea locurilor in cadrul lojelor sunt rugati sa trimita o solicitare la adresa de email: fcucraiova.ticketing@gmail.com

Detinatorii de abonamente la Tribuna I vor beneficia de o reducere de 10%, in baza tichetului primit, la produsele din magazinul oficial al clubului.

Abonatii VIP, in baza tichetului primit, vor putea achizitiona produse din magazinul oficial al clubului cu o reducere de 20%.

Abonamentele se vor achizitiona de la magazinul oficial din strada Sf. Dumitru, nr. 1, si on-line, de pe www.fcuniversitatea.ro si de pe platforma Eventim.ro.

Abonamentele achizitionate on-line vor fi livrate de catre compania Eventim, costul transportului revenind cumparatorului.