taste-of-transylvania-1 - Jegyek

Taste of Transylvania Food Festival 2022

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Taste of Transylvania Food Festival 2022 fedezzük fel újra az erdélyi konyha elveszett művészetét –2022 október 7-9

Tucatnyi szakács és gasztronómiai szakember: Tóth Szilárd, Caroline Gilby MW, Szabi a pék, Jókuti András, Mautner Zsófi, Bíró Lajos, Pallag Dávid és sokan mások

4 eseményhelyszín: Pro Economica Rendezvénycsűr, Kövi Pál Gasztrosátor, Borszalon, Transylvanian slow cooking gems

13 étel és ital árus: Páva, IKON, Gastrolab, Szabi a pék, Nemesvölgyi Attila (Babka Budapest), KicsiZsó BBQ, Orka, Jamy Pálinka, ISSA, Merkúr Sörbár, Segafredo, MW Wine

1 feledhetetlen élmény

További információk az esemény honlapján

gastrotransylvania.ro

IG: @tasteoftransylvania

FB: fb.com/gastrotransylvania

A fesztiválról

A Taste of Transylvania Food Festival nem más, mint néhány elszánt szakács, vendéglátós és helyi termelő közös álmának a megvalósulása. Célunk, hogy együtt nyissuk meg az erdélyi gasztronómiai kultúra új fejezetét. Elindultunk közösen azon az úton, ami a gasztronómiai hagyományaink és készségeink újrafelfedezéséhez és az eltűnőben lévő örökségünk megmentéséhez vezet – azt akarjuk, hogy Erdélyt, ezt a különleges és kissé eldugott tájat visszahelyezzük a nemzetközi gasztronómiai térképre, mint egy új, mégis időtlen desztináció.

A fesztiválon olyan magyarországi szakemberek sorakoznak fel, mint a Master of Wine Caroline Gilby MW, a Michelin-csillagos Tóth Szilárd, Jókuti András, Mautner Zsófi, Bíró Lajos, Szabi a pék vagy Pallag Dávid. Jelen lesznek a romániai gasztronómiai élet olyan neves képviselői is, mint Andrei Chelaru vagy Alex Petricean.

A fesztivál programja számos gasztronómiai előadást, főzőshowt és gyakorlatias workshopot foglal magába, illetve Budapesttől Bukarestig több neves étterem kínálja a fesztiválra összeállított menüsorát. Partnereinknél hagyományos erdélyi receptekre épülő, helyi alapanyagokból készült ételsorok várnak önökre, valamint a nemzetközi konyhába is bepillantást nyerünk, készülnek ételek szabad tűzön kerámia edényben, nápolyi kemencében és BBQ sütőben is.

Jegyek

Pénteki napijegy – 49 lej

Szombati és vasárnapi napijegyek – 99 lej

Egész hétvégés jegy – 149 lej

Mit tartalmaz a jegy?

A fesztiválra váltott napi- vagy hétvégi jegy tartalmazza a fesztiválra való belépést, a parkolást, illetve az összes előadáson, látványfőzésen és workshopon való részvétel lehetőségét és korlátozott mennyiségben különböző meglepetéseket és ivóvizet.

A jegy ára nem tartalmaz étkezést vagy italfogyasztást, ezeket a recepciónál kapható zsetonokkal, a Gyimesi Piculával tudod megvásárolni. Ezekről bővebben a fesztivál honlapján, aFizetés a fesztiválon résznél olvashatsz.

A jegy ára nem tartalmazza a borkóstolókon való részvételt, ezekre külön utalványok kaphatók a recepción, ahol készpénzes és kártyás fizetési lehetőség is lesz.