yorick-studio - Jegyek

Yorick Stúdió: Lázadni veletek akartam

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Yorick Stúdió: Lázadni veletek akartam

Április 24., vasárnap 17:00, Tamási Áron Színház

Bizonyára sokan emlékeznek a romániai kommunista diktatúra utolsó éveire és ebben a kilátástalan időszakban született, rendszerellenes érzésekre.

A Yorick Stúdió Lázadni veletek akartam című darabja a 80-as évek végére, a Ceaușescu-diktatúra utolsó időszakába kalauzolja a nézőt, a korszak legsötétebb pillanatait három kamaszkorú fiatal szerepében elevenítik fel a színészek. A történet szereplői fellázadnak és rendszerellenes akciókba kezdenek. Egy ártatlan dologból több ember sorsát érintő tragédia lesz, a következményekkel pedig 30 év után, egy osztálytalálkozón történő találkozás során kell szembenézniük.

Bódi Attila regényét Barabás Olga alkalmazta színpadra, a darab rendezője Sebestyén Aba, aki idén februárban Kortárs Magyar Dráma-díjat kapott Budapesten.

Az előadást a Tamási Áron Színházban 2022. április 24-én, vasárnap 17:00 órától játsszák, jegyeket március 21-től 9:30 órától lehet vásárolni kizárólag személyesen a Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám), majd 16:00 órától online az eventim.ro oldalon. A jegyiroda hétfőtől szerdáig 8:00-16:00 óra között, csütörtökön 17:00, pénteken 15:00 óráig tart nyitva. A tanulók, nyugdíjasok és a nagycsaládos kártyával rendelkezők a kedvezményes jegyeket a jegyirodában vásárolhatják meg.

Az előadás időtartama: 60 perc.

Teljes árú jegy: 30 lej

Kedvezményes árú jegy: 15 lej