Disney – Magical Music from the Movies

Disney – Magical Music from the Movies   - Bilete

bazat pe 1 Fan Reports.

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

1 disponibile in Fan Reports

  1. Un show pe care il astept

    de adrian at Sala Palatului pe 19.10.2016

    Imi place mult ca este un show in care e implicata partea de orchestra si sunt singur ca experienta o sa fie una extraordinara mai ales ca sunt un mare fan concerte sustinute pe acest model care in ,,afara'' sunt puse in scena foarte des. Legat de muzica pe care o sa o ascultam tinand cont de ,, varsta'' mea astept cu nerabdare sa aud acordurile copilariei mele live pe o scena, asa ca mi-am luat biletul din timp :)

Info

După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT, ajunge în premieră și în România, într-un turneu național cu reprezentații în 5 orașe.


Peste 70 de muzicieni vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. Toate aceste capodopere muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică. 

Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, acompaniați de Orchestra Simfonică București, vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câștigătoare ale premiilor Oscar la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”. Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Pirații din Caraibe” sau „Cocoșatul de la Notre-Dame”. Spectatorii vor trăi o experiență Disney completă, toate aceste capodopere muzicale interpretate live fiind însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney.

„Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney de-a lungul unei experiențe muzicale unice, care nu trebuie ratată!
PROGRAM

Act 1

Disney Classics Overture
The Little Mermaid Suite
I See The Light - din Tangled
Tale As Old As Time Suite - from Beauty and the Beast
I Wan’na Be Like You - from The Jungle Book
Mary Poppins Medley

Act 2

Hunchback of Notre Dame Suite
“Let It Go” - from Disney’s Frozen
Aladdin Medley
Pirates of the Caribbean
The Lion King Song Suite
“It’s a Small World”