Adele  - Bilete

Adele

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Adele. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Adele Laurie Blue Adkins (nascuta pe 5 mai 1988, in Tottenham, Londra), cunoscuta sub numele de Adele, este o cantareața și textiera britanica. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics' Choice” din cadrul BRIT Awards și a fost numita „Talentul anului 2008” in urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008. La Premiile Grammy din 2009, Adele a caștigat premiile pentru „Cel mai bun artist debutant” și „Cea mai buna voce pop”.


 


Adele a semnat cu XL Recordings, dupa ce a atras atenția casei de discuri cu trei cantece demo postate de catre ea pe site-ul MySpace. De cand și-a lansat albumul de debut, „19”, Adele a reușit sa primeasca recunoaștere, atat din punct de vedere comercial, cat și critic. Primul album a fost un real succes, debutand pe primul loc și fiind rasplatit cu patru discuri de platina in Marea Britanie. Cariera ei in Statele Unite ale Americii a fost stimulata de o audiența record la episodul emisiunii Saturday Night Live, in cadrul careia a aparut, la sfarșitul anului 2008. Adele a lansat cel de-al doilea album, numit „21”, pe 24 ianuarie 2011 in Marea Britanie și pe 22 februarie in Statele Unite ale Americii. Albumul a fost un succes din toate punctele de vedere, vanzandu-se in 208.000 de copii in prima saptamana in Marea Britanie și debutand pe primul loc in topurile britanice, poziție in care s-a menținut pentru 16 saptamani. In Marea Britanie, albumul „21”, a primit opt discuri de platina, dupa ce s-a vandut in peste 2.4 milioane de copii. De asemenea, acest album a debutat pe primul loc și in Billboard 200 in Statele Unite, avand vanzari de aproximativ 352.000 de copii in prima saptamana. „21” a fost lider in topurile din 17 țari europene și Statele Unite.


 


Dupa ce a cantat la BRIT Awards 2011, piesa „Someone Like You” a devenit numarul unu in Marea Britanie. „Someone Like You” a ramas lider pentru patru saptamani consecutive. Official Charts Company, a declarat ca Adele este prima artista in viața care reușește sa fie pe primul loc atat in Official Singles Chart cat și in Official Album Chart simultan, de la The Beatles in 1964. Albumul „21” a fost timp de 11 saptamani lider in Marea Britanie, cea mai lunga perioada din istorie a unei soliste in UK Album Chart, depașind cele noua saptamani ale Madonnei din 1990, cu compilația de hituri The Immaculate Collection. In Statele Unite, albumul a fost pe primul loc timp de noua saptamani in Billboard 200. Totodata, acest album a daramat recordurile in ceea ce privește cel mai descarcat material digital de pe Internet. In mai 2011, artista avea o avere estimata la șase milioane de lire sterline, luptandu-se pentru locul noua, alaturi de Lily Allen și Duffy, in topul celor mai bogate cantarețe britanice cu varsta mai mica de 30 de ani.