Alexandrina - X

Alexandrina - X  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Alexandrina - X. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Alexandrina – X


Alexandrina sarbatoreste anul acesta zece ani de activitate muzicala printr-un mini - turneu in sali de spectacole, cu un show aniversar special, de peste doua ore, in care va interpreta atat piese din cele doua albume aparute pana acum, precum si multe piese noi, de pe viitorul album programat sa apara spre sfarsitul anului.


Iasi, 15 mai @ Casa de Cultura a Studentilor


Bucuresti, 19 mai @ Sala Radio


Timisoara, 28 mai @ Teatrul National “Mihai Eminescu”, Sala Mare


Live-urile sunt spectaculoase, este folosita e o gama larga de instrumente atat traditionale cat si electronice, Alexandrina fiind acompaniata de cinci muzicieni din Timisoara: Petre Ionutescu , Gabriel Almasi, Mihai Moldoveanu, Radu Pieloiu si Ovidiu Zimcea.


***


Alexandrina Hristov, originara din Chisinau, Republica Moldova, a cunoscut succesul artistic In Bucuresti, unde s-a mutat in 2006, dupa ce In 2005 a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", In regia lui Paul Cuzuioc pe a carui coloana sonora s-au aflat cateva dintre piesele sale.


In 2009 Alexandrina a lansat albumul “Om de Lut”, o colectie de cantece compuse Intr-o perioada lunga de timp, unele chiar In copilarie. Succesul albumului, care contine piese cunoscute precum “Printre Flori”, “Fata Merge Pe Jos”, “Noi 2”, “De Cand Am Plecat” a provocat atat prezenta Alexendrinei la radio si televiziune, cat si aparitia ei la festivaluri importante din tara, cum ar fi Festivalul de Jaz de la Garana sau Festivalul International de Film Transilvania.


Alexandrina a fost prezenta si pe scene din Londra, Paris, Nantes, Moscova si Sankt Petersburg.


 


Al doilea album, “Flori de Spin”, a fost lansat in 2014, la Sala Radio din Bucuresti, In cadrul unui show audio-video spectaculos si contine hiturile “Orasul Umbre”, care este prezent si pe coloana sonora a serialului “Umbre”, produs de HBO Romania, “Pijamale Reci” si “Te iubesc”.


In ultimii doi ani Alexandrina a participat la festivaluri mari din tara precum Green Sound Festival, Untold si Airfield.


www.alexandrina.ro


www.facebook.com/alexandrinamusic


https://soundcloud.com/alexandrinahristov


https://www.youtube.com/user/AlexandrinaOfficial