Anastacia

Anastacia  - Bilete

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Anastacia. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info


Anastacia Lyn Newkirk (nascuta pe data de 17 septembrie 1968) cunoscuta sub numele de Anastacia este o cantareata, textiera si producatoare muzicala americana. Ea a debutat in anul 2000 cu ajutorul cantecului „I'm Outta Love” ce a devenit in scurt timp un succes la nivel european, unde a obtinut locul 1.Inregistrarea a fost inclusa pe materialul discografic Not That Kind, lansat la finele aceluiasi an.Discul a fost urmat in 2001 de Freak of Nature, material ce include slagarele „Paid My Dues” si „One Day in Your Life”, cele doua ajutand albumul sa obtina vanzari de peste sase milioane de exemplare la nivel global.

La inceputul anului 2003 interpreta a fost diagnosticata cu cancer mamar, fiind nevoita sa isi intererupa activitatea artistica pe o perioada nedeterminata. Un an mai tarziu, solista si-a anuntat revenirea pe piata muzicala prin intermediul discului single „Left Outside Alone” ce a devenit un succes la nivel mondial, ocupand locul 1 intr-o serie de tari si teritorii europene. Acesta a fost succedat de albumul Anastacia, ce s-a comercializat in peste zece milioane de unitati la nivel international si de extrasele pe single „Sick and Tired”, „Welcome to My Truth” si „Heavy on My Heart”, care au sporit popularitatea materialului. O compilatie a fost lansata un an mai tarziu, aceasta fiind intitulata Pieces of a Dream.

Pe data de 21 aprilie 2007 Anastacia s-a casatorit cu bodyguardul sau, Wayne Newton, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in Mexic. Albumul Heavy Rotation, cel de-al patrulea material de studio din cariera artistei, a fost la finele anului 2008, insa discul nu s-a bucurat de succesul inregistrat de predecesorii sai. Pe parcursul carierei sale artistice, Anastacia a vandut peste 20 de milioane de albume la nivel global.


Albume
    
    2000: Not That Kind
    2001: Freak of Nature
    2004: Anastacia
    2005: Pieces of a Dream
    2008: Heavy Rotation