Andrea Bocelli

Andrea Bocelli   - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Andrea Bocelli . Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

In mai putin de 5 zile, marele tenor italian, Andrea Bocelli va fi prezent in Romania, pentru a sustine doua concerte exceptionale: la Bucuresti, pe 22 Iunie, in Piata Constitutiei si la  Cluj Napoca, pe 25 Iunie, pe Cluj Arena.

Datele generale sunt deja cunoscute, cele conform carora organizatorii isi doresc sa depaseasca limitele impuse in peisajul romanesc al concertelor si sa ofere, pe langa calitatea artistului si a spectacolului in sine, si calitate la nivelul organizarii.
De asemenea, numarul si importanta invitatilor sunt unele de prestanta internationala, cu totii venind sa completeze bucuria unor spectacole – eveniment.
Si pentru ca numele Andrea Bocelli atrage doar oameni de calitate, organizatorii anunta cu bucurie prezenta pe scena si a unui alt iubit tenor Italian, deja cunoscut publicului roman: Alessandro Safina. Cu o voce limpede, puternica si senzuala, dar si cu un timbru impecabil, Alessandro Safina a devenit cunoscut de-a lungul timpului, impresionand prin capacitatea sa de a imbina cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. Alessandro Safina a cucerit scenele lumii, avand privilegiul de a colabora cu numerosi artisti internationali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Steward, Jose Carreras, dar si cu ai nostri Brio Sonores si Amadeus.

Printre invitatii asteptati si confirmati se numara si Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautisti ai momentului. De-a lungul carierei sale, Andrea Griminelli a sustinut concerte in toata lumea, avand turnee in Europa, SUA, Japonia si America de Sud. In anul 1989 castiga premiul Grammy pentru albumul "Live in Modena, Piazza Grande". A avut numeroase colaborari cu artisti de renume precum: Pretre, Giulini, Mehta, Norrington, Krivine, Bashmet, Luisada, Sutherland, Bonynge, Rampal, Rojdestvenski, Levine, Lu-Ja, Ughi, Sado si Semkov, Andrea Bocelli, Elton John, James Taylor, Sting, Branford Marsalis si Ian Anderson de la Jethro Tull.

Ilaria Della Bidia este un alt artist important care va urca pe scena alaturi de legendarul tenor.
Studiu, Pasiune si Iubire - acestea sunt cuvintele cheie care o reprezinta pe Ilaria Della Bidia, o artista sincera, versatila, un spirit ce transmite multa energie si emotie.
Iubirea ei pentru muzica nu are limite, astfel ca Ilaria reuseste intr-o cariera de aproape 15 ani sa puna in scena peste 2000 de concerte in Italia si in toata lumea (Europa, Rusia, SUA, Africa), avand colaborari cu artisti celebri, actori si dansatori. Printre cei mai renumiti artisti, ii amintim pe Maestrul Andrea Bocelli, Lionel Richie, John Legend, Sophia Loren, Reba McEntinre, Ronnie Dunn, Leona Lewis si multi altii.

Elisa Balbo, protagonista unor opere celebre de Verdi si Puccini, a cantat in gale prestigioase de opera, pe cele mai mari scene ale lumii, alaturi de dirijori celebri, printre care si Riccardo Muti. A cantat pe scene importante, precum Teatro dell'Opera din Roma, Teatro La Fenice din Venetia, Arena din Verona, Teatro Filarmonico din Verona, Ravenna Festival, Teatro Comunale din Modena, Teatro del Giglio di Lucca, Wiener Konzerthaus, Grand Theatre Rubinstein Rimsij-Korsakov din Saint Petersburg.

O alta prezenta internationala care i se va alatura lui Andrea Bocelli este Elizabeth Sombart, o pianista de origine franceza, nascuta la Strasbourg, care a avut numeroase colaborari cu artiști ca Augustin Dumay (vioara), Patrick Gallois (flaut), Lluis Claret (violoncel) si Akiko Nakajima (soprana). A concertat alături de Orchestra Națională din Lille, Orchestra Filarmonicii din Strasbourg, Orchestra Academiei Bruckner din München și Orchestra Filarmonicii Regale din Londra. In 2006, Elizabeth Sombart a fost ridicată la rangul de Cavaler al Ordinului Național de Merit pentru întreaga activitate, iar din 2008 este Cavaler al Ordinului Artelor și Literelor pentru cariera sa artistică. In paralel cu activitatea de solist, în 1998 Elizabeth Sombart creează în Elveția, Fundația Résonnance care este prezenta în 6 țări si ofera cursuri de muzica clasica gratuite tinerilor talentati. Filiala din Romania își desfășoară activitatea din 2013 în București.
 
Nume sonore, nume care au vazut si au cunoscut cele mai mari scene ale lumii, ajung anul acesta si in Romania, sa se indragosteasca iremediabil de publicul nostru. Un public care stie si apreciaza calitatea si bunul gust.
 
Nu uitati sa bifati in calendar: 22 si 25 Iunie!  Andrea Bocelli si invitatii sai te asteapta. Nici nu conteaza din ce parte a tarii vii. Important este sa fii acolo. De restul se ocupa ei.