B.U.G Mafia  - Bilete

B.U.G Mafia

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre B.U.G Mafia. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Dupa vara ce a urmat debutului nostru din aprilie 1994 de la Uniplus, am inceput sa lucram la piese pentru un prim album si am reusit sa avem si o prima aparitie live in Club A din Bucuresti


"Mafia" a fost o nebunie de album. Primul proiect gangsta rap din Romania, in ciuda distributiei inexistente, s-a propagat din Bucuresti catre marile orase ale tarii prin "sharing".


Daca "Mafia" a fost un album care a atras interes pentru B.U.G. Mafia din partea ascultatorilor de hip-hop si rock, "inc-o Zi, inc-o Poveste" cu single-ul "Pantelimonu' Petrece" a fost solutia perfecta pentru a ajunge in atentia marelui public. Cu toate ca se spune ca norocul ti-l faci singur, am avut mult noroc de-a lungul timpului si vara anului 1996 a fost una din acele coincidente norocoase.


"Nascut si Crescut in Pantelimon" si "Pana Cand Moartea Ne Va Desparti", piesele alese pentru a promova al treilea album, au dovedit publicului roman ca nu eram doar o trupa de moment si ca in cazul nostru chiar exista un potential serios.


"Viata Noastra", albumul aniversar despre care am vorbit foarte mult inca din anul 2000, s-a dovedit a fi cea mai grea incercare prin care am trecut de cand am inceput. A fost ca si cum am fi fost o familie cu 30 de copii care vrea sa-i faca pe toti doctori.


In 2010, odata cu "Supranatural" am inceput sa punctam directia in care vom merge in viitor.