Byron   - Bilete

Byron

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Byron . Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Trupa romaneasca de alternative rock, avandu-i in componenta initiala pe Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), Costin Oprea (chitara electrica), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Gyergyay Szabolcs (bass) si Cristi Matesan (tobe). Primul lor concert a avut loc pe 1 decembrie 2006, iar albumul de debut, Forbidden Drama, a fost lansat in toamna lui 2007 dupa aproape un an de concerte prin tara. Muzica de pe album este un amestec eclectic de art-rock si alternativ, cu tuse progresive si clasice. Piesele sunt structurate in 3 acte si un epilog, ca intr-o piesa de teatru, contribuind la conceptul albumului.


Pe 3 aprilie 2008, trupa sustine un concert unplugged la Teatru 74, in cetatea medievala Targu Mures. Concertul a fost inregistrat si apoi lansat sub brand-ul MTV Unplugged pe materialul Acoustic Drama, primul DVD unplugged scos de o trupa romaneasca.


La sfarsitul lui 2009 trupa byron organizeaza prima editie a concursului byron - Rock Your High School, un concurs al carui obiectiv este incurajarea si promovarea trupelor de muzica din licee.


In ianuarie 2011 trupa isi face debutul pe o scena de teatru in piesa „Nevestele vesele din Windsor” in regia lui Alexandru Tocilescu, un remake al spectacolului montat in 1978 si interzis ulterior de cenzura comunista.