David Garrett  - Bilete

Restrange rezultatele cautarii

disponibile in Fan Reports

  1. Concert Explosive David Garrett

    de ROXANA GAZDAC at Bucuresti pe 06.03.2017

    Buna ziua, Avand in vedere ca biletele la concertul David Garrett din cadrul festivalului George Enescu s-au epuizat in 10 minute in ziua punerii lor in vanzare, de ce nu se organizeaza si la noi un concert din seria Turneului Explosive care va avea loc in alte tari in si in 3 orase din Polonia, dupa ce va sustine concertul la Bucuresti? Cu siguranta multi oameni ar vrea sa vada un astfel de concert.

Info

DAVID GARRETT, CEL MAI RAPID VIOLONIST DIN LUME REVINE LA BUCUREȘTI ȘI CLUJ-NAPOCA
PENTRU DOUĂ CONCERTE ÎN CADRUL TURNEULUI „ALIVE“ 2022

1 septembrie 2022 – BT ARENA, CLUJ-NAPOCA, ORA 20:00

3 septembrie 2022 – SALA PALATULUI, BUCUREȘTI, ORA 20:00

„După ploaie apare soarele, așa se întâmplă în viață, și așa simt și eu despre muzică. Curând va veni ziua când ne vom revedea cu toții din nou. Imaginați-vă cât de grozav va fi!” - David Garrett

Turneul mondial „ALIVE” îl aduce pe celebrul violonist DAVID GARRETT și pe scenele din România, pentru două concerte ce vor avea loc în București și Cluj-Napoca.

Concertele vor avea loc pe 1 septembrie 2022, la BT Arena din Cluj-Napoca și pe 3 septembrie 2022, la Sala Palatului din București, ambele de la ora 20:00.

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

„„ALIVE” îmbină o mulțime de emoții și stări de spirit, dar în primul rând aprinde dorința de a trăi – de a reveni în cele din urmă la viața noastră de altădată”, spune DAVID GARRETT. „De aceea, am creat un repertoriu plin de speranță, dar care reflectă și durerea pe care am simțit-o cu toții în ultimele luni. Sunt cântece care inspiră la pofta de viață - pline de energie și emoții. Programul concertului cuprinde melodii minunate, magice și abia aștept să cânt live în noul concert „ALIVE””. – David Garrett

La fel de intim ca un concert în sufragerie, dar la fel de antrenant precum un show susținut pe un stadion, noul turneu „ALIVE” marchează un nou început pentru DAVID GARRETT. Prin abordarea stilului muzical crossover, artistul celebrează viața cu un program muzical emoționant ce îmbină muzica clasică cu cele mai cunoscute melodii pop, garantând astfel audienței o experiență muzicală de neuitat.

Programul concertului „ALIVE” 2022 cuprinde o serie de melodii ce ating sufletele oamenilor, de la piese celebre cum sunt „What a Wonderful World”, „Imagine” sau „Beauty and the Beast”, la imnuri rock precum „Enter Sandman” sau „Paint it Black”, și până la hituri dansabile ca „Happy” al lui Pharrell Williams, „Hit the Road Jack”,Thriller”, „Bella Ciao” și omonimul „Stayin’ Alive” care vor ridica publicul în picioare. De asemenea, ca în toate concertele faimosului violonist David Garrett, muzica clasică și reinterpretările sale inovatoare vor avea rolul principal și vor ridica audiența în picioare.

Compoziții muzicale veritabile precum „Confutatis” de Wolfgang Amadeus Mozart, „Dansul Cavalerilor” de Sergei Prokofiev sau „Simfonia nr. 7” de Ludwig van Beethoven sunt doar câteva dintre momentele artistice care vor completa atmosfera magică a serii.

„ALIVE” reprezintă o celebrare a lui DAVID GARRETT; revenirea sa pe scenă și împărtășirea bucuriei unui concert LIVE cu publicul. Este imnul său pentru viață, oda speranței și un manifest pentru puterea muzicii. Viva la vida!