Distinto & Ianna Novac  - Bilete

Distinto & Ianna Novac

Distinto & Ianna Novac

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Distinto & Ianna Novac. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Trupa Distinto compusa din 3 solisti, Octavian Dobrota (tenor), Marius Olteanu (tenor) si Mihai Radu  (bas),  reprezinta prima trupa pop-opera din Romania, au colaborari de exceptie cu artisti de renume, atat pe piata romaneasca, cat si pe cea internationala.


 


  Concertul "Cu Dragoste ..." al Trupei  Distinto si a solistei Ianna Novac reprezinta o premiera pentru muzica romaneasca: in primul rand, pentru ca defineste genul abordat prin lucrarile muzicale noi prezentate; in al doilea rand, pentru ca propune transformarea stilistica, in genul clasico-romantic, a celor mai importante creatii romanesti si internationale, care prin valoarea lor si-au pastrat "nemurirea" in constiinta si sufletele iubitorilor de muzica din Romania. Si, in al treilea rand, pentru ca maniera propusa de cei 3 solisti impreuna cu Ianna Novac, reprezinta una dintre cele mai rafinate expresii ale stilului bel-canto.