Distinto & Ianna Novac - Bilete

Distinto & Ianna Novac

Distinto & Ianna Novac @ Oeticket.com

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Distinto & Ianna Novac. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Trupa Distinto compusa din 3 solisti, Octavian Dobrota (tenor), Marius Olteanu (tenor) si Mihai Radu  (bas),  reprezinta prima trupa pop-opera din Romania, au colaborari de exceptie cu artisti de renume, atat pe piata romaneasca, cat si pe cea internationala.

 

  Concertul "Cu Dragoste ..." al Trupei  Distinto si a solistei Ianna Novac reprezinta o premiera pentru muzica romaneasca: in primul rand, pentru ca defineste genul abordat prin lucrarile muzicale noi prezentate; in al doilea rand, pentru ca propune transformarea stilistica, in genul clasico-romantic, a celor mai importante creatii romanesti si internationale, care prin valoarea lor si-au pastrat "nemurirea" in constiinta si sufletele iubitorilor de muzica din Romania. Si, in al treilea rand, pentru ca maniera propusa de cei 3 solisti impreuna cu Ianna Novac, reprezinta una dintre cele mai rafinate expresii ale stilului bel-canto.