Dr. Bubble & Milkshake

Dr. Bubble & Milkshake  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Dr. Bubble & Milkshake. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Dr. Bubble & Milkshake - format din duoul australian-roman Iulia Benze si Kurt Murray. 

Cei doi s-au cunoscut in 2013 in Londra, la o auditie pentru "Faust", spectacol regizat de Kurt. Iulia a obtinut atunci rolul Margaret si de atunci au inceput sa colaboreze si au creat noi spectacole. La sfarsitul anului 2013 au devenit un cuplu. In tot acest timp, au avut spectacole in Europa, dar si in Australia, Malaezia sau Quatar.Au adus la "Romanii au talent" un moment magic, plin de culoare si umor, care i-a incantat pe jurati. "Ma bucur ca puteti oferi intr-o lume de nebuni, in care suntem cu totii angrenati, si foarte periculoasa, momente absolut zanatice de copilarie.", le-a spus Florin Calinescu. Cei doi concurenti au fost rasplatiti la final cu 4 DA. 

"Bubble Show With Milkshake" este o piesa de teatru plina de baloane si culoare, care contine un spectacol magic cu baloane de sapun. Murray il interpreteaza pe doctorul Bubble, un bubbleolog pasionat, care se afla in situatia imposibila de a incepe cel mai mare spectacol Bubble din lume, din cauza unui mic clovn pe nume Milkshake care se teme de tot ce misca. Dr. Bubble, cu ajutorul baloanelor si cu multă rabdare, trebuie sa gaseasca modalitati creative pentru a o ajuta pe Milkshake sa-si depaseasca temerile. 

Acest spectacol este o minunata metafora care ii invata pe copii prin arta magica de a face baloane de sapun, cum sa isi invinga temerile. 


Va invitam sa vedeti trucuri cu baloane mari, mici si sculptate, caruselul cu baloane, baloane patrate, baloane de fum, baloane de baloane, baloane stranse de funii, buzunarul cu baloane, baloane in baloane si nu in ultimul rand, copii in baloane. Recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 12 ani. 
Spectacol nonverbal.