EAST EUROPEAN COMIC CON 2021

EAST EUROPEAN COMIC CON 2021

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre EAST EUROPEAN COMIC CON 2021. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Așa cum am anunțat la data de 21 mai 2021, ne dorim foarte mult să organizăm Comic Con în 2021 și împreună să creăm atmosfera fantastică din anii trecuți, totuși suntem obligați să ne adaptăm la restricțiile și limitările în vigoare la momentul desfășurării evenimentului.

Chiar dacă în acest moment nu există un set de norme clare și 100% predictibile pentru a organiza Comic Con, am reușit să croim un eveniment care are un set de 6 măsuri pentru crea un eveniment sigur și un eveniment care poate fi organizat conform legislației care urmează să fie actualizată pentru luna August 2021.

Setul de măsuri intitulat Comic Con 6 Layers of Protection este compus din:

  • Accesul Verificat. Participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente:

a. un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile

b. un certificat de testare(rapidă)Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă,

c. un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.

  • Numărul Limitat de Persoane. Pentru a oferi un spațiu aerisit și a diminua riscul pentru participanți, dar în același timp să putem funcționa în parametrii legali, vom limita accesul la 5000 de persoane / sesiune.
  • Numarul de ore limitate. Numărul mare de ore consecutive ale evenimentului a fost redus la 40%. În fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interacțiuni îndelungate, insă făra a compromite experiența Comic Con.
  • Pauze de Dezinfectare. Între cele două sesiuni, vor exista pauze de 90 de minute, pentru a curăța și dezinfecta spațiile comune și toaletele, dar și pentru a ne pregătii să întampinăm următoarele 5000 de persoane.
  • Dezinfectant de maini. Vom poziționa dezinfectant de mâini în mai multe zone importante, unde persoanele interacționează fizic. Zona de Acces, Aleea Artiștilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozanților, Zona exterioară de alimentație.
  • Masca de Protecție. Indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate. Se consideră zonă aglomerată orice ce suprafața în care se depășește numărul de 1 persoana la 3 metri pătrați.

Astfel, evenimentul poate fi desfășurat în condiții de siguranța atât pentru vizitatori, dar și pentru fiecare expozant, voluntar sau invitat.