Ed Sheeran

Ed Sheeran

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Ed Sheeran. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

BILETELE SE VOR PUNE IN VANZARE PE 27 SEPTEMBRIE, ORA 12:00 PM


FAQs – ROMANIA / BUCHAREST


In perioada de pregatire dinaintea punerii unui turneu in vanzare, primim deseori intrebari legate de spectacol si vanzarea de bilete. Am creat acest ghid simplu pentru a va ajuta sa intelegeti intreg procesul. Lucram cu totii din greu din culise pentru a ne asigura ca biletele vor ajunge in mainile fanilor adevarati.


 Care este valoarea nominala a biletelor?


ACCES GENERAL IN PICIOARE: 199 RON / PE SCAUNE: 399 RON, 299 RON plus 15 RON taxa de livrare ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim.


 Ce este revanzarea neetica a biletelor?


Revanzarea neetica a biletelor reprezinta situatia in care cineva cumpara biletele la valoarea lor nominala, iar apoi le vand din nou cu preturi mai mari prin metode si canale (website-uri) care nu sunt aprobate de artisti, impiedicand astfel fanii adevarati sa poata achizitiona biletele la valoarea lor nominala.


 Personalizarea biletelor


Pentru a impiedica eforturile de revanzare neetica a biletelor, preturile absurde si inselarea fanilor, biletele sunt personalizate inainte de a fi vandute, ceea ce inseamna ca numele cumparatorului va fi printat pe biletul achizitionat. La momentul accesului la eveniment, cel putin numele de familie trebuie sa corespunda cu numele de pe actul de identitate prezentat la poarta de acces. Cea de-a doua (sau a treia sia  patra persoana, dupa caz) va primi dreptul de acces in acelasi timp cu persoana care prezinta actul de identitate. Clientul trebuie sa poata prezenta si dovada de rezervare, la cerere.


Aceasta inseamna ca: in momentul cumpararii biletelor, acestea vor fi personalizate cu numele dumneavoastra. La momentul accesului la spectacol, biletele insotitoare (pentru maxim trei alte persoane, pe langa dumneavoastra) pot fi prezentate doar de catre dumneavoastra.


Promoterul isi rezerva dreptul de a verifica actele de identitate la intrearea la spectacol. Va rugam sa aveti asupra dumneavoastra acte de identitate valide si sa intrati la spectacol in acelasi timp cu prientenii ori membri familiei care au achizitionat bilete impreuna cu dumneavoastra.


 De unde pot sa cumpar bilete cu valoare nominala?


Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 27 septembrie, la ora 12:00, exclusiv pe site-ul www.eventim.ro


Biletele originale vor putea fi achizitionate doar de pe site-ul www.eventim.ro si de pe alte site-uri oficiale Eventim din Europa.


 Cate bilete pot sa cumpar?


Limita este de maximum patru bilete / comanda / tranzactie / client.


Revanzarea biletelor atat in regim propriu cat si prin alte companii de ticketing este strict interzisa!


Organizatorul evenimentului si Eventim au dreptul de a anula comanda a clientului, daca acesta a incalcat conditiile exacte stabilite de organizator, (conditii prezentate la momentul punerii in vanzare a biletelor), sau daca acesta incearca sa ocoleasca aceste conditii (de exemplu, incalcarea restrictiei referitoare la numarul maxim de bilete care poate fi achizitionat de catre un singur cumparator, incalcarea conditiilor referitoare la bilete, in special la revanzarea acetora, incercarea de a achizitiona mai multe bilete prin crearea de conturi de utilizator multiple etc.)


 Cum pot sa platesc?


Metode de plata: http://www.eventim.ro/ro/modalitate_de_plata/


 Ce se intampla daca dorim sa mergem la spectacol in grup mai mare?


Va trebui sa faceti o noua comanda pe un alt nume de client, folosind un alt card de credit, ori o alta metoda de plata pe site-ul www.eventim.ro


 Pot cumpara bilete pe care sa le fac cadou?


Toate biletele vor fi personalizate, asadar numele cumparatorului va fi printat pe bilete. Numele va fi inregistrat in momentul crearii comenzii, iar acesta trebuie sa corespunda cu cel de pe actul de identitate prezentat.


 Care sunt cerintele de acces?


Pentru a putea intra la spectacol, trebuie sa aveti la dumneavoastra biletele cumparate, confirmarea rezervarii si un act de identitate valid cu poza.


 Care sunt restrictile de varsta?


Toate restrictiile de varsta care tin de locatia evenimentului sunt afisate pe pagina de eveniment a site-ului de unde faceti achizitia biletelor. Nu este permis accesul copiilor sub varsta de 6 ani.Minorii au nevoie de acordul parintilor pentru a putea participa neinsotiti la concert. Formularul de acces ce trebuie completat si semnat de catre unul dintre parinti poate fi descarcat de aici: https://service.eventim.ro/wp-content/uploads/2019/06/declaratie-angajament.pdf


Biletele sunt personalizate, va rugam consultati regulile de acces pe site-ul www.eventim.ro


 Este permisa folosirea aparatelor de fotografiat/filmat?


Camerele profesionale de fotografiat si/sau filmat sunt strict interzise. Folosirea camerelor personale si a telefoanelor smartphone este permisa.


 Nu mai pot ajunge la eveniment si trebuie sa vand biletele achizitionate. Ce pot sa fac?


Va rugam sa contactati echipa noastra de suport la contact@eventim.ro


 Cum pot intra in posesia biletelor cumparate?


Nu exista bilete de tipul E-tickets sau bilete de tipul “print-at-home”. Vor exista doar bilete fizice printate, care vor fi livrate la destinatar imediat dupa procesarea platii.


 Cat de repede ar trebui sa ajung la eveniment?


Va rugam sa ajungeti la eveniment la timp. Ora estimat de incepere accesului este 16:00. Este posibil sa apara intarzieri in program datorita traficului si a procesului de acces.


 Am achizitionat bilete de pe un website de revanzare neautorizata si mi s-a refuzat accesul la spectacol. Cum pot sa imi recuperez banii?


Va putem oferi o scrisoare oficiala de refuz al accesului la spectacol. Aceasta scrisoare va poate ajuta in incercarea de a obtine o rambursare din partea celor care v-au vandut biletele respective. Pentru aceasta, va trebui sa reveniti pe site-ul de pe care ati cumparat biletele.


 Cum pot obtine bilete pentru persoane cu dizabilitati?


Copiii cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.


 Adultii cu dizabilitati grave sau pronuntate si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit dupa cum urmeaza:


  *   Persoanele cu dizabilitati grave (nivel 1) si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit in limita locurilor disponibile.


  *   Persoanele cu dizabilitati accentuate (nivel 2) vor beneficia de acces gratuit in limita locurilor disponibile.


Pentru a intra in posesia biletelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la adresa: contact@eventim.ro<mailto:contact@eventim.ro sau la numarul de telefon: +40 1951.


 TERMENI SI CONDITII1. Biletul dumneavoastra personalizat va asigura dreptul de acces la eveniment. Acesta este un drept personal si nu poate fi transferat catre o alta persoana.


2. Biletele sunt vandute doar de catre partenerul oficial de ticketing, direct catre consumatori. Orice bilet achizitionat de catre alte companii sau vanzatori de bilete, intr-un mod care incalca termenii si conditiile vanzarii de bilete, va fi anulat.


3. Biletele dumneavoastra vor fi ANULATE IMEDIAT daca acestea sunt revandute SAU OFERITE SPRE VANZARE.


4. Pentru validarea biletelor, cumparatorul principal trebuie sa poata prezenta in orice moment (inclusiv in momentul sosirii, pentru permiterea accesului la eveniment) urmatoarele:


i)                 Confirmarea rezervarii


ii)                Un act de identitate valid al cumparatorului principal. Numele de pe actul de identitate trebuie sa fie acelasi cu cel de pe confirmarea rezervarii.


5. Fiecare cumparator poate achizitiona maximum patru bilete.