Golan Symphonic- J.Bernardt

Golan Symphonic- J.Bernardt  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Golan Symphonic- J.Bernardt. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Golan Symphonic with special guest: J.Bernardt 

Vineri, 22 septembrie, Golan va urca pe scena Arenelor Romane intr-o formula dferita, armonizand muzica electronica, vocea si instrumentele live. Dupa ce anul trecut trupa a sustinut in premiera la IMapp, in fata a peste 40.000 de persoane, primul show sub umbrela conceptului Golan Symphonic ,cu o orchestra formata din 40 de instrumentisti cu coarde (vioara, violoncel, contrabas), anul acesta va duce limitele acestui proiect la un nou nivel, completand orchestra cu 20 de suflatori. Va fi cea mai impresionanta productie a trupei de pana acum, iar lineupul este completat de J.Bernardt. 
Golan Symphonic:
https://www.youtube.com/watch?v=LXfMXyDD2aE
https://www.youtube.com/watch?v=xUA2xsLGyQ0

__________________________________________________________________________

⚪J.Bernardt
https://soundcloud.com/jbernardt
https://www.youtube.com/watch?v=_F5wKDNnyNQ

J.Bernardt este proiectul solistului trupei de rock belgiene Balthazar, reusind intr-un timp foarte scurt sa impresioneze scena alternativa de R&B, folosind in melodiile sale synthuri fresh si o voce soul inconfundabila. Wicked Streets, cel mai cunoscut single al artistului s-a aflat in topul Shazam “Romania Top 100”.

Urmareste evenimentul! Line-upul complet va fi anuntat in curand. 

⚪ Primele 1000 de bilete sunt disponibile in perioada 2-15 august la pret de super-oferta, costand doar 29 lei. Dupa epuizarea lor, biletele vor putea fi achizitionate la pretul de 45 lei (in perioada 16 august – 8 septembrie), urmand ca dupa aceasta data, pana pe 22 septembrie sa poate fi cumparate la pretul de 60 lei. La intrare biletele vor costa 70 lei. 
⚪ Open doors: 17:30
⚪ Timetable TBA
⚪ Accesul interzis persoanelor sub 18 ani