Gradina cu Filme

Gradina cu Filme  - Bilete

Gradina cu Filme

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Gradina cu Filme. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Grădina cu Filme – Cinema & More


 


Grădina cu Filme – Cinema & More reprezintă o inițiativă a Primăriei Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, ce își propune să aducă filme consacrate ale artei cinematografice auditoriului cinefil, într-un spațiu neconvențional. Dacă prima ediție a fost rezervată exclusiv filmelor, în cel de-al patrulea an oferta artistică este mai bogată și mai atractivă.


Situată în curtea creart din Lahovari nr. 7, Grădina cu Filme este amenajată într-o manieră ce reproduce atmosfera grădinilor de vară din marile centre culturale europene, fiind un spațiu primitor și fresh. Cu toate că se află în centrul capitalei (zona Piața Romană), Grădina este o oază de liniște plină de culoare. Designul vine în completarea senzației create prin pereții și podeaua din lemn, vegetația exotică și imensul graffiti de 16/10 metri de pe peretele ecranului, semnat Sweet Damage Crew.


Seara Filmului Românesc, momentele de stand-up comedy și improvizație, concertele acustice și piesele de teatru fac parte din oferta din fiecare seară de vară, într-un spațiu intim, ferit de privirile trecătorilor. Sunt seri dedicate filmului, cu proiecții de calitate și  dezbateri cu invitați din lumea cinematografică, la care publicul este invitat să participe activ. Râsul este garantat de recitaluri de stand-up comedy, muzica live ridică Grădina în picioare, iar spectacolele de teatru încheie serile într-o manieră cât mai relaxată.