HAWAII DIGITAL A.P.12

HAWAII DIGITAL A.P.12  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre HAWAII DIGITAL A.P.12. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

CinemaPRO te asteapta cu covor rosu, sa vezi filmul „Hawaii” si poti castiga o excursie in Hawaii, iar la sfarsit,  actorii , impreuna cu echipa vor sustine o  sesiune de intrebari si raspunsuri  si nu uita sa pastreazi biletul si poti castiga o excursie pentru două persoane în Hawaii, cu bilete de avion și cazare la hotel de 4*, timp de o săptămână!


 


 


 


SINOPSIS:


 


Regizorul Jesús del Cerro ne prezintă HAWAII, o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață.


HAWAII este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.


Personajul-cheie feminin este interpretat de Cristina Flutur, câștigătoare în 2012 a premiului de interpretare feminină  la Festivalul Internațional de Film de la Cannes pentru rolul din filmul După dealuri. Distribuția este întregită de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr și Gheorghe Ifrim.


 


Prinde o excursie in HAWAII..!!!!


 


In vremuri cu granițele închise, trei milioane de dolari declanșează visul american! Filmul românesc Hawaii îți oferă șansa să câștigi o excursie în Hawaii! Din 17 noiembrie, mergi la CinemaPRO să vezi filmul, păstrează biletul și intră în concurs pe procinema.ro!


 


Filmul Hawaii este in cinematograful CINEMAPRO incepand cu 17 noiembrie si spune povestea despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață.


 


Tu ce ai face dacă într-o zi ai moșteni 3 milioane de dolari? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă pe procinema.ro/hawaii, în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2017, cei care merg la cinema și urmăresc filmul Hawaii. Cel mai creativ, surprinzător și neconvențional răspuns înscris în campanie împreună cu seria biletului la film va câștiga marele premiu: o excursie pentru două persoane în Hawaii, cu bilete de avion și cazare la hotel de 4*, timp de o săptămână!


 


Mai multe informații despre concurs și regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul procinema.ro/hawaii.