Hugh Laurie

Hugh Laurie  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Hugh Laurie. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Hugh Laurie, pe numele sau intreg James Hugh Calum Laurie este un actor, comediant, scriitor si muzician englez.


El s-a nascut pe 11 iunie 1959, la Oxford, Marea Britanie. Personalitate polivalenta, Laurie a intrat initial in atentia publicului prin prestatia din cadrul grupului artistic "Fry and Laurie", iar ulterior ca actor in serialul britanic de televiziune, "Blackadder". In plan muzical, artistul ia primele lectii de muzica in copilarie. Astfel, la varsta de sase ani incepe sa ia lectii de pian, apoi continua sa invete chitara, tobe, muzicuta si saxofon. Hugh Laurie nu a ezitat in a-si demonstra talentul muzical si pe parcursul catorva episoade ale serialelor TV in care a jucat. In momentul de fata, Hugh Laurie este vocalistul si claparul unei trupe rock, "Band from Tv". Trupa canta de regula in scop caritabil. In 2010, artistul a fost oaspetele de onoare al celor de la Meat Loaf, la lansarea albumului "Hang Cool Teddy Bear". El a cantat la pian piesa "If I Can''t have You".


In cateva episoade ale serialului "House", el a cantat la diverse instrumente muzicale, deoarece asa cerea rolul personajului sau. Artistul interpreteaza intr-un mod exceptional jazz si blues la pian, chitara si saxofon. Hugh Laurie, in varsta de 51 de ani i-a socat pe fanii sai in momentul in care a anuntat ca vrea sa renunte in totalitate la cariera de actor de televiziune. In acest mod considera ca va avea mai mult timp pentru dragostea dintai, muzica. De curand, Laurie a debutat cu albumul "Let Them Talk", iar ulterior a sustinut mai multe concerte in Europa. La aparitia albumului lui Hugh Laurie si-au adus colaborarea o serie de nume cunoscute in muzica international, cum ar fi Tom Jones, Irma Thomas si Dr. John. Pe 15 mai 2011, Laurie a aparut la ITV, in cadrul unui serial documentar, in care a explicat pasiunea sa pentru muzica de tip "New Orleans", specifica albumului de debut, "Let Them Talk".


Cele mai cunoscute cantece ale muzicianului, care s-au bucurat de aprecierile publicului, ar fi "You Don''t Know My Mind", "Winin'' Boy Blues", "Police Dog Blues", "Guess I''m A Fool", "St James'' Infirmary sau "If I Can''t Have You.