Luna Amara - Nu stiu, nu iau, nu sunt

Luna Amara - Nu stiu, nu iau, nu sunt  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Luna Amara - Nu stiu, nu iau, nu sunt. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Noua piesa Luna Amara, <Nu stiu, nu iau, nu sunt>, anticipează un nou album electric despre care ascultătorii trupei întreabă de când încă nici nu se încheiase bine turneul albumului <Aproape>... Stilistic, piesa semnalează intenția muzicienilor de a rămâne în zona alternative metal-ului dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice, asigurate de Marius (Baba Dochia). Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov - cu care Luna Amara a mai lucrat pentru videoclipul piesei <Aproape> - și beneficiază de aportul unuia dintre cei mai expresivi și talentați actori români, Ionuț Caras. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe Ionuț drept unic protagonist, in rolul unui personaj colectiv al neputinței și disperarii. Este prima colaborare dintre Luna Amara și Ionuț Caras și toată lumea este incantata de rezultat, pe care abia așteaptă să-l împărtășească publicului larg.


Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Teatrului Național Cluj. Luna Amara mulțumește doamnei Oana Herlo și domnilor Constantin Pojonie și Jebel Moldovan.