Magicianul Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor  - Bilete

https://www.facebook.com/MagicianulRobertTudorOfficial/

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Magicianul Robert Tudor. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

 Curiozitatea naturala si inepuizabila a piticilor face ca fiecare zi sa fie o noua  provocare pentru parinti: lego, desene animate, puzzle, masinute, papusi, avioane si tot asa.


 


Piticii le-au incercat pe toate si vor continua sa cauta noi motive pentru a descoperii lumea.


 


Pentru incurajarea curiozitatii copiilor, Magicianul Robert Tudor propune piticilor o altfel de experienta, o explozie de emotii inocente si zambarete intr-un spectacol interactiv cu si despre magia copilariei.


 


Universul copiilor este nemarginit, iar cuvinte precum “hocus pocus” asteapta nerabdatoare sa fie rostite de catre acestia pentru a aduce magia in jur.


 


Spectacolul este plin de culoare si uimire si fiecare moment de magie se intampla la dorinta si comanda copiilor impresionati de puterea cuvantului lor.


 


Si cum nici piticii nu stiau ca pot face iepurasii si porumbeii sa apara de niciunde, la final, acestia vor impacheta spectacolul intr-o amintire frumoasa despre cum "nu pot" devine "pot".