MARKUS SCHULZ

MARKUS SCHULZ   - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre MARKUS SCHULZ . Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

DJ-ul nr. 1 in America, Markus Schulz revine in Romania, vineri, 13 octombrie 2017, de la ora 22:00 si va sustine un show - concert in Timisoara la clubul Heaven. 4Strings si Adina Butar vor completa show-ul electric al artistului Markus Schulz.


 Prindeti bilete in Presale la pretul de 35 de lei pana la 1 septembrie!


Markus Schulz a inceput cariera ca si remixer la inceputul anilor ’90 cu 30 de prelucrari a unor artisti de top din acea perioada ca Real McCoy & Technotronic, Armand van Helden, de asemenea cu legende ale anilor ’90 ca Madonna, RuPaul, Bette Midler.


 


De-a lungul anilor Markus Schulz a avut o crestere progresiva ajungand in 2009 printre primi 10 DJ din lume conform DJ MAG. 


 


La ora actuala, Markus Schulz este cel mai votat si iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rand, „America’s Best DJ”. In ultimii 10 ani, artistul a contopit stilurile progressive-house și trance, in cea mai creativa maniera, intr-un sound „big room” hibrid de neimitat. Prin DJ seturile sale, propria sa casa de discuri „Coldharbour recordings” si propria emisiune „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important in revolutionarea scenei trance din State Unite ale Americii, o punere in scena care influenteaza muzica trance la nivel mondial. Din 2012, a inceput si o frumoasă colaborare cu Adina Butar, talentata cântareata din Romania, pe care am auzit-o, deja, pe multe dintre piesele Dj-ului, ca si “Caught” si a carei voce nu lipseste nici de pe „Watch the world”, unde interpreteaza „You and I”.


 


Evenimentul va fi organizat de Coldharbour si pentru mai multe informatii : info@coldharbour.ro