New Kids on the Block<br 7>

New Kids on the Block<br 7>  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre New Kids on the Block
. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Dupa succesul cu New Edition, producatorul Maurice Starr a decis sa infiinteze o trupa asemanatoare dar cantaretii sa fie albi. Rezultatul a primit numele de New Kids on the Block. Formatia era compusa din cantaretii Donnie Wahlberg, Jordan Knight, Jon Knight, Danny Wood si Joe McIntyre.

Debutul acestora a fost privit cu entuziasm, cu atat mai mult cu cat cel mai mare membru al grupului avea 16 ani. Albumul „Hangin' Tough” din 1988 a reprezentat un real succes. Balada „I'll Be Loving You Forever” a fost urmata de alte hituri; albumul de Craciun a fost premiat de doua ori cu discul de platina. Mania New Kid a continuat cu productia „Step by Step”, desi s-a vandut in trei milioane de exemplare, cu cinci milioane mai putin decat „Hangin' Tough”. Din pacate, acesta avea sa fie sfarsitul carierei lor – erau adesea criticati.

Audienta lor era insa in crestere. In 1994, trupa a revenit cu „Face the Music”, semnat de Starr. Colectia a demonstrat o maturizare in stilul lor insa nu a inregistrat un succes comercial. In iunie 1994, trupa a anuntat oficial dezmembrarea si fiecare membru a decis sa isi construiasca o cariera solo.