No Doubt  - Bilete

No Doubt

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre No Doubt. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

No Doubt este o formație rock americana din Anaheim, California, fondata in 1986. Trupa e compusa din vocalista Gwen Stefani, chitaristul Tom Dumont, basistul Tony Kanal, și bateristul Adrian Young. Muzica ska-rock a primului lor album nu a atras atenția datorita popularitații mari a muzicii grunge de atunci. Albumul lor Tragic Kingdom deținator al unui disc de platina a ajutat la reintroducerea muzicii ska in anii '90, iar „Don't Speak”, al treilea single de pe album, a devenit un succes internațional, clasandu-se pe locul intai in state precum: Australia, Elveția, Irlanda, Norvegia, Noua Zeelanda și Regatul Unit.


 


Grupul a lansat urmatorul album, Return of Saturn, patru ani mai tarziu, dar in ciuda recenziilor pozitive, materialul a fost un eșec comercial. Un an mai tarziu, formația s-a intors cu albumul Rock Steady, care conținea influențe reggae și dancehall. Doua dintre discurile single lansate au primit premii Grammy - „Hey Baby” și „Underneath It All”; ambele au fost hit-uri de top 10 in Statele Unite, bucurandu-se de succes și in alte țari. Pe 22 noiembrie 2002, No Doubt a primit cheia orașului Anaheim.


 


No Doubt a lansat compilația The Singles 1992-2003 in 2003, cu un single nou, „It's My Life”, cover dupa formația Talk Talk. Vocalista Gwen Stefani s-a lansat solo un an mai tarziu, colaborand cu diferiți muzicieni, printre care colegul de formație Tony Kanal și Pharrell de la The Neptunes, iar chitaristul formației, Tom Dumont a inceput un alt proiect in paralel cu No Doubt, Invincible Overlord. De-a lungul carierei, No Doubt au vandut 27 de milioane de exemplare in toata lumea, fiind nominalizați la premiile Grammy de noua ori, caștigand de doua ori. No Doubt s-a clasat pe locul 89 in clasamentul celor mai bine vanduți artiști in Statele Unite in perioada 2000 - 2009, potrivit publicației Billboard.